Zo ziet hartenveroveraar Dylan uit Beverly Hills 90210 er nu uit

Dylan

27 jaar later ziet hij er nog steeds goed uit

De tijd vliegt, dat blijkt wel uit het feit dat de allereerste aflevering van Beverly Hills 90210 in 1990 op de buis kwam. De Amerikaanse tienersoap werd al snel razend populair en vele seizoenen volgden. Zo leefde de hele wereld mee met het wel en wee van de jongeren en vielen jonge meiden in katzwijm bij het zien van Brandon, Steve of Dylan. In 27 jaar is er veel veranderd, zo ook voor Luke Perry die de rol van Dylan voor zijn rekening nam.

Hij mag er nog steeds zijn!

Luke Perry
Als Dylan McKay wist Luke Perry de harten van vele Beverly Hills 90210-fans te veroveren. De 51-jarige acteer verwierf met name faam dankzij zijn rol van Dylan in de geliefde tienerserie, maar als het aan hem lag had hij de rol van een ander karakter voor zijn rekening genomen. Hij deed namelijk auditie voor de rol van Steve Sanders maar kreeg uiteindelijk de rol van Dylan. Na 90210 speelde de acteur in series als Oz, Jeremiah, Body of Proof en Detective McLean. Momenteel is de acteur opnieuw te zien in een razend populaire tienerserie. Hij vertolkt de rol van Fred Andrews in de Netflixserie Riverdale.

Privé-leven
Net als veel van zijn collega’s heeft ook Luke een scheiding op zijn naam staan. In 1993 gaf hij het jawoord aan Rachel Sharp, maar na een huwelijk van tien jaar scheidde het stel. Ze hebben twee kinderen Jack Perry (21 jaar) en Sophie Perry (18 jaar). Het is onduidelijk met wie Luke Perry nu samen is. Media refereren vaak naar zijn vriendin als de mystery woman. Bekijk hieronder hoe de acteur er nu uit ziet.

#McKayMonday #LukePerry then and now #DylanMcKay #FredAndrews #90210 #BH90210 #BeverlyHills90210 #Riverdale

Een bericht gedeeld door DARREN MARTIN (@the9021bro) op

 

Lees ook: Zo ziet Brooke Logan uit The Bold and The Beautiful er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: videostill