Zo ziet ‘Zack’ uit Saved by the Bell er nu uit


Was jij ook zo’n fan van Saved by the Bell?

Groeide jij op in de jaren ’80 en ‘90? Dan is de kans vrij groot dat jij nadat je thuiskwam van school voor de tv plofte en weg zwijmelde bij het zien van Zack in Saved by the Bell. Mark-Paul Gosselaar, de acteur die Zack vertolkte, had zijn looks wel mee. Maar zou hij er nu nog steeds zo goed uit zien?

Ja, acteur Mark-Paul ziet er nog steeds goed uit.

Nederlands
Bij het horen van de naam Mark-Paul Gosselaar gaat niet bij iedereen een belletje rinkelen. Sterker nog, bij het horen van de naam van de Amerikaanse acteur denk je eerder aan een Nederlander. En dat is niet helemaal onjuist. Mark-Paul heeft Nederlands bloed door zijn aderen stromen. Zijn moeder Paula van den Brink is half Nederlands.

Acteren
Mark-Paul Gosselaar is voor het grote publiek vooral bekend als de blonde hunk uit Saved by the Bell. Na vier seizoenen hield het op voor de populaire serie en daarna speelde Mark-Paul nog veel andere rollen, maar geen enkele haalde het bij zijn rol als Zack. Zijn meest recente rol was die van Mike Lawson in de serie Pitch en in 2018 staat een nieuwe serie voor hem gepland. Benieuwd hoe hij er nu uitziet? Bekijk dan snel de foto’s hieronder!

Date night at Petco Park! @supercrosslive

Een bericht gedeeld door Mark-Paul Gosselaar (@mpgosselaar) op

Lees ook: Zo ziet Ridge Forrester uit ‘The Bold and the Beautiful’ er nu uit 

Bron: IMDB | Beeld: Videostill YouTube, Instagram Mark-Paul Gosselaar