Hartverwarmend: zoontje beweert tweelingbroer te hebben en moeder barst in huilen uit

Als de moeder de foto van haar zoon en zijn ‘tweeling’ ziet barst ze in huilen uit

Een hartverwarmend verhaal uit Amerika ging dankzij de moeder van de vijfjarige Myles viraal. Haar zoon kwam op een dag thuis en beweerde stellig een tweeling te hebben op zijn basisschool. De moeder nam het voor lief, tot ze een foto zag van haar zoon met zijn ‘tweelingbroer’.

“Zou de wereld niet veel beter zijn als iedereen de wereld door de ogen van twee vijfjarigen zou zien?”, schrijft de moeder op Facebook.

Tweeling-dag

Het is in Amerika niet ongebruikelijk om een themadag te organiseren op school. Kinderen mogen tijdens een themadag bijvoorbeeld verkleed naar school komen. Op de school van de vijfjarige Myles werd een ‘tweeling-dag’ georganiseerd. Voor Myles was dit geen lastige opgave, want volgens hem zat zijn tweeling gewoon al bij hem in de klas! Enthousiast vertelde hij zijn moeder dat ze er hetzelfde uitzagen, met dezelfde ogen en hetzelfde haar.

Matchende kleding

Op Facebook schrijft moeder Britney het hartverwarmende verhaal van Myles. Hij wilde tijdens de themadag precies hetzelfde gekleed gaan als zijn vriendje Tanner. De twee hadden al eens eerder samen gespeeld, maar Britney had Tanner zelf nog nooit ontmoet. Via via lukte het haar om het telefoonnummer van de moeder van Tanner te achterhalen. Samen spraken ze af om dezelfde outfit bij een groot Amerikaans warenhuis aan te schaffen, zodat beide jongens die week hetzelfde gekleed naar school konden.

Foto

Eenmaal aangekomen op school stuurde de lerares een foto van de twee jongens naar Britney. Toen ze de foto zag kon ze haar tranen niet mee bedwingen. “Duidelijk twee heel verschillende kinderen, maar Myles zag dat niet. Zou de wereld niet veel beter zijn als iedereen door de ogen van twee vijfjarigen zou zien?”, schrijft Britney onder de gedeelde foto op Facebook.

Virale post

“Ik moest huilen omdat het zo lief was. Natuurlijk weet ik dat ze er totaal anders uit zien. Maar hij zag het niet. Ik verwachtte een foto van een ander kind met een lichte huidskleur en bruin haar, maar dat was helemaal niet. Dat is het schattigste in de hele wereld!” De foto werd drie weken geleden door Britney op Facebook gedeeld en heeft inmiddels al een half miljoen likes en 270.000 keer gedeeld.

Lees ook: Dochter biecht op: ‘Ik negeer mijn moeder omdat ze mijn vader twee keer bedroog’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Today | Beeld: Unsplash