‘De kaas was op’: 8 hilarische redenen waarom zwangere vrouwen huilden

Heel typisch: het heeft bijna allemaal met eten te maken.

Tijdens je zwangerschap spelen hormonen zo nu en dan de hoofdrol in je leven. Of je het nu wil of niet: hormonen doen gekke dingen met je lijf. Ben je ooit zwanger geweest? Grote kans dat je minimaal één keer hebt gehuild om iets wat absoluut niet ‘huilwaardig’ was en dat je hier de volgende dag keihard om hebt gelachen. De vraag op het forum Scary Mommy luidde daarom als volgt: “Wat is het grappigste, gekste om domste waar jij om huilde toen je zwanger was?” De meest hilarische antwoorden zetten we voor je op een rij. 

1. “Mijn man bracht een ontbijtje op bed toen ik zwanger was. Bij m’n yoghurt gaf hij een kleine lepel, maar ik vind een grote lepel fijner. Ik huilde omdat hij mij voor mijn gevoel totaal niet kende. En daarnaast ook niet genoeg van mij hield.”

2. “Vlak voor mijn bevalling had ik een paar hele lekkere chocoladekoekjes in huis. Ik bewaarde er één voor een later moment omdat ik deze koekjes zo lekker vond. Tot ik ontdekte dan m’n man de laatste had opgegeten. Ik huilde als een baby.”

3. “Ik was een boek aan het lezen waarin een man een broodje ham met cheddarkaas ging eten. Ik had hierdoor ook zoveel zin in zo’n broodje, maar de kaas was op. Ik begon zo hard te huilen.”

4. “Ik was zwanger en bestelde een burrito. Ik wilde absoluut geen salsa op mijn burrito, aangezien ik geen zin had in ui. Bij de eerste hap kreeg ik een stuk ui in mijn mond en huilde als een baby. De serveerster vroeg of ik een nieuwe burrito wilde, maar ik kon het niet meer aan. Ik had al te veel uiensmaak in mijn mond.”

5. “Ik huilde omdat ik de Twilight-film wilde zien en mijn man niet.”

6. “Mijn man bracht zomaar een donut voor mij mee naar huis. Ik was zo overweldigd en huilde omdat ik ‘m zo lief vond. Hij kon niet begrijpen wat er aan de hand was.”

7. “Tijdens mijn zwangerschap besefte ik dat de band tussen mijn hond en mij, na de geboorte van mijn eerste kind, compleet anders zou zijn. Ik moest hier keihard om huilen.”

8. “Mijn man zette het kerstalbum van Mariah Carey op en ik begon meteen te huilen. Ik vind haar gewoon niet leuk.”

Lees ook: 10 momenten na de bevalling waarover je nooit iemand hoort

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Scary Mommy | Beeld: Unsplash