Ashley Graham showt lichaam na bevalling: ‘Nog steeds dezelfde ik’

Ashley Graham

Het model deelt haar zwangerschapsstriemen met de wereld

Een maand gelden beviel topmodel Ashley Graham van haar zoon Isaac. Gisteren plaatste de brunette een foto van haar lichaam op Instagram, zoals dat er na de bevalling uitziet. Inclusief zwangerschapsstriemen. “Dezelfde ik, maar met een paar nieuwe verhalen”, schrijft ze daarbij.

Veranderingen zwangerschap

Graham heeft tijdens en na haar zwangerschap veel gepost over de veranderingen in haar lichaam. Zo liet ze in december weten dat ze bijna 25 kilo was aangekomen tijdens haar zwangerschap en dat dat haar niets uitmaakte. Vorige week deelde de Amerikaanse een foto van zichzelf in wegwerpondergoed, met het onderschrift: “Steek je hand op als je nooit hebt geweten dat je ook je éigen luiers moet verschonen na je bevalling.”

View this post on Instagram

same me. few new stories.

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Herstellen bevalling

Graham schrijft dat ze te weinig verhalen leest over hoe het écht is om te herstellen van een bevalling. “Niemand praat over het herstel en de minder frisse kanten daarvan, waar kersverse moeders mee te maken krijgen. Ik wil laten zien dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Het is zwaar en het is ongelooflijk dat we het nog steeds zo lastig vinden om te praten over alles wat vrouwen moeten doorstaan.”

Lees ook: Sanne Vogel doet boekje open over heftige zwangerschap

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill