Deze BN’ers werden dit jaar ouder en wat zijn de baby’s schattig

BN'ers baby's

Veel bekende Nederlanders werden dit jaar voor het eerst ouder

De kerstbomen zijn allemaal opgetuigd, nieuwjaarsplannen worden gemaakt en calorieën worden even niet meer geteld. Het is duidelijk: het einde van het jaar nadert. Hét moment om even terug te blikken op de mooie momenten van het afgelopen jaar. Zo werden er weer veel baby’s geboren in showbizzland. Wij maakten een overzichtje.

Jim Bakkum – 1 maart

Samen met zijn vrouw Bettina Holwerda mocht Jim op 1 maart zijn derde kind Molly verwelkomen. Helaas leek de vreugde maar van korte duur. “Ons kleine meisje moest worden opgenomen met een infectie en wat volgde waren twaalf dagen met pieken en dalen”, schreef de zanger destijds op Instragram. Gelukkig is alles goedgekomen. “Ze doet het supergoed”, vertelde Jim daar eind maart over. Samen met Bettina heeft de zanger en acteur ook nog dochter Posy en zoon Lux.

Xelly Cabau van Kasbergen – 22 april

Ook Xelly was het moederschap dit jaar gegund. De sterrenvisagist verwelkomde samen met haar verloofde Beer Muller op 22 april een zoon: Yono. Een tijdje moesten fans gissen naar het uiterlijk van het jongetje, maar een tijdje na de geboorte van haar kindje plaatste de visagiste toch een aantal kiekjes van de kleine op social media.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag alweer 6 maanden💫❤💕 wat zijn we gezegend met jou! Ons alles, Yono❤

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op

Kimberley Klaver – 1 juli

Hij kwam een maand te vroeg, maar was daarom niet minder welkom. Op 1 juli verwelkomden actrice Kimberly Klaver en haar vriend Michel van den Bergh hun eerste kindje samen: Julius Laurens Alexander.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gisteren 1 Juli om 19.38 is onze zoon geboren: Julius Laurens Alexander van den Bergh.✨ Hij wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen. Hij heeft daarom nog wat extra ondersteuning nodig, maar hij is sterk en doet het supergoed.Zo trots op deze kleine sterke man.😍💪🏻💙 Heel erg dankbaar voor alle steun en begeleiding die ik krijg van de zorgverleners van het OLVG West (respect!) En vooral dankbaar voor Michel die mij zo ontzettend heeft ondersteund en door de bevalling heeft geholpen. Met motiverende woorden, ademen, wakker schudden, info helder overbrengen, washandjes in gezicht,echt alles.🙈👏🏻😃 We hebben dit samen gedaan. Trots op mijn 2 mannen.💙💙 En nu ga ik bijkomen en in rust genieten van kleine Julius en hem alle liefde geven van de wereld. ✨❤️ #blessed #son #Julius #pureliefde

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Monday😁😁 #fall🍂🍁🍃 #happybaby #3monthsold #iksmeltvoordielach

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

Monique Smit – 11 juli

Dit jaar mochten Monique Smit en haar vriend Martijn Molleman hun tweede kindje verwelkomen. Op 11 juli beviel ze van een gezond jongetje Luca Liam. Wie weet komt er volgend jaar wel een derde bij. “Een derde zou absoluut welkom zijn en dan is ons gezinnetje helemaal compleet”, vertelde ze een paar dagen na haar bevalling al aan De Telegraaf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💙🦋 Luca Liam 🦋💙 11 Juli 2019

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

Frank Dane – 3 augustus

Op 3 augustus werd Ole geboren: het eerste kindje van radio DJ Frank Dane en zijn vriendin Mila. De geboorte van Ole was voor Frank ook een momentje om zijn bewondering voor Mila uit te spreken, want na de eerste wee duurde het nog 36 uur voor Ole ter wereld kwam. “Ole heeft de sterkste moeder van de wereld”, schreef hij op Instagram.

Shelly Sterk – 27 augustus

Een makkelijke bevalling was het niet, maar wat kreeg ze er toch veel voor terug. Op Instagram liet Shelly destijds weten dat ze ‘een terrorbevalling van 25 uur’ had. “Maar het was het helemaal waard”, schreef ze. Samen met haar man Mark Ebing gaf ze haar zoontje de naam Jake Ebing Sterk.

Daley blind – 1 oktober

Op 1 oktober werd Daley Blind vader van zoontje Lowen. Op 1 oktober beviel zijn vrouw Candy Rae Fleur van de kleine. De naam van het jongetje werd echter niet bekend gemaakt door Daley of zijn vrouw, maar door zijn Ajax-trainer Erik ten Hag. Tijdens een interview praatte hij per ongeluk zijn mond voorbij. Later bevestigde Daley de naam van zijn zoon. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Two important wins but so happy that you will be home tomorrow ✨💙 #longestweekever

Een bericht gedeeld door Candy-rae Fleur (@candy.rae.fleur) op

Tim Douwsma – 18 september

Ook Tim Douwsma ervoer dit jaar hoe het is om vader te zijn. Zijn vriendin Elske beviel op 18 september van een gezonde jongen. De twee ontvingen de kleine met open armen en noemden hun zoon Dez.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Je bent bijna alweer 4 weken oud. En wat doe je het goed! En wat ben je lief❤️💙 Trots dat ik je heit mag zijn! #Dez #heit #baby

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

Danny Froger – 21 september

Het afgelopen jaar werden in showbizzland veel jongetjes geboren, maar in huize Froger werd een meisje verwelkomd. Op 21 september werden Danny en zijn vriendin Dominique ouders van dochter Fallon.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanmiddag voor het eerst bij het beeld van opa en oma geweest met Fallon❤️

Een bericht gedeeld door Danny Froger (@dannyfroger) op

Oscar Aerts – 4 december

Acteur Oscar Aerts en zijn vrouw Jessica werden dit jaar voor de tweede keer ouders. Op 4 december kwam zoontje Seth ter wereld. De twee werden in 2016 voor het eerst ouders van zoontje Eli Benja.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Seth is geboren❤️ 4-12-2019

Een bericht gedeeld door Oscar Aerts (@oscaraerts) op

Lees ook: Mag je nu wel of niet sporten tijdens de zwangerschap?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill Onze Jongens, YouTube Shelly Sterk