Te lief: dochters Ellen Hoog en Naomi van As nu al dikke vriendinnen

Ellen hoog Naomi van As

Zo moeders, zo dochters

De dochters van hockeysters Ellen Hoog en Naomi van As zijn -net als hun moeders- voorbestemd om beste vriendinnen te worden. Hoewel Ellens dochtertje Bowie nog geen week oud is, hebben de twee elkaar al ontmoet. Dat bijzondere moment moest natuurlijk vastgelegd worden. Via Instagram deelt Ellen een lieve foto van de twee meisjes samen. Wat een schatjes!

Zouden ze het later net zo goed met elkaar kunnen vinden als hun moeders?

Bowie Mae

Op zondag 3 maart beviel oud-hockeyster Ellen Hoog van een dochter. Dit maakte ze bekend via Instagram. ”Ze is er!!!”, zo schreef Hoog bij de foto. Samen met haar man Kelvin de Lang heeft ze haar kleine meisje de naam Bowie Mae gegeven. Niet lang na de geboorte kwam Naomi van As, beste vriendin en mede ex-hockeyinternational van Ellen, op kraamvisite om Bowie te bewonderen. Van As nam ook háár dochtertje mee, de vijf maanden oude Kae. De twee meisjes ontmoetten elkaar voor het eerst en Ellen deelde een prachtige foto van dit heuglijke moment via Instagram. ”Hoog bezoek voor Bowie”, luidt het onderschrift. Is dit het begin van een waardevolle vriendschap?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoog bezoek voor Bowie #sjaantjes2.0 #bff #kae

Een bericht gedeeld door Ellen Hoog (@ellen_hoog) op

Kae Robin

Naomi van As en Sven Kramer werden op 21 oktober 2018 de trotse ouders van dochter Kae Robin. In mei 2017 maakte van As al bekend te stoppen met hockeyen, vanwege de grote kinderwens van het stel. ”Professioneel hockeyen én een kind krijgen, gaat gewoon niet samen”, zo vertelde de tweevoudig olympisch kampioen aan Nu.nl. Sinds 2007 heeft ze een relatie met Kramer.

Lees ook: Virale video laat zien dat keizersnede niet ‘de makkelijkste optie’ is

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘mn dan op Pinterest!

Bron: Nu.nl, Instagram | Beeld: Instagram Ellen Hoog