Deze drie eigenschappen kun je alleen van je moeder geërfd hebben

Deze eigenschappen heb je allemaal van je moeder!

Er zijn drie eigenschappen die je enkel van je moeder kunt erven. Je kunt qua looks heel erg op hem lijken, maar als het neer komt op de onderstaande eigenschappen krijg je niet zo veel van hem mee. 

De twee X-chromosomen van je moeder bepalen best veel!

Intelligentie

Een van de dingen die je moeder bepaalt is je intelligentie. Dit wordt volledig bepaald door de X-chromosomen van je moeder. Uiteraard heeft je vader ook een X-chromosoom, maar die dragen hier niet aan bij. Is je moeder dus een hele slimme vrouw, dan ben jij dat waarschijnlijk ook!

Huid

Kijk ook even goed naar de huid van je moeder. Zit die vol vouwen en rimpels? Slecht nieuws: zo gaat jouw huid er ook uitzien. Uiteraard is het dan wel belangrijk om ook te kijken naar de verzorgingsroutine die je moeder eropna houdt. Als je moeder elke week onder de zonnebank kruipt en jij niet dan is er nog hoop voor jouw huid.

Controle

Ook in hoeverre jij graag de touwtjes in handen hebt wordt door je moeder bepaald. Als je moeder een enorme control freak is, dan ben jij dit waarschijnlijk ook. Kijk ook eens naar het huis waarin je moeder leeft. Is dit niet enorm opgeruimd? Grote kans dat jij dan ook wel wat rommel hebt slingeren thuis. Dit is allemaal erfelijk bepaald.

Lees ook: Ben je opgegroeid met een zus? Dan heb je dankzij haar déze positieve eigenschappen ontwikkeld!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: pxhere