‘Het zit me dwars dat mijn gezin Vaderdag is vergeten’

Vaderdag

‘Ik voel me enorm ondergewaardeerd’

Afgelopen zondag wat het Vaderdag. Floris* hoopte dat zijn vrouw en elfjarige dochter deze dag iets leuks voor hem zouden doen. Helaas stonden zijn vrouw en dochter er niet bij stil dat het Vaderdag was. Floris besloot daarom uit te spreken dat hij het jammer vond dat zijn gezin was vergeten dat het Vaderdag was. Iets wat zijn vrouw niet kon waarderen.

Vergeten

Floris en zijn gezin kwamen afgelopen zaterdag terug van een paar dagen Disneyland. “Ik had alles betaald en mijn vrouw en dochter noemden deze trip hun ‘beste vakantie ooit'”, begint Floris zijn verhaal op het forum Reddit. “Zondag was het Vaderdag. Ik verwachte niet veel, maar dacht dat ik wel een kaart en een knuffel zou krijgen. Ik keek niet uit naar cadeaus, maar hoopte dat mijn vrouw en dochter gewoon even stilstonden bij deze dag en me waardering als vader zouden geven”, gaat de man verder.

Helaas waren Floris’ vrouw en dochter vergeten dat het Vaderdag was. “Ik kreeg geen kaart en ook geen knuffel”, deelt de man. “Ik voel me ondergewaardeerd en teleurgesteld”, geeft de man aan.

Teleurgesteld

Floris geeft vervolgens aan dat hij altijd probeert anderen te behandelen zoals hij zelf behandeld wil worden. “Als het Moederdag is, zorg ik altijd dat mijn dochter iets voor mijn vrouw heeft zoals een kaart en een doosje met bonbons. Afgelopen Moederdag had ik mijn dochter geholpen met een leuk cadeau voor haar moeder. Ook had ik ons bad vol laten lopen, kaarsen in de badkamer aangestoken en een glas wijn voor haar klaargezet om haar in de watten te leggen. Dat ze dan Vaderdag vergeten, geeft me een vervelend gevoel.”

Floris was erg teleurgesteld dat zijn gezin deze dag was vergeten en besloot dit uit te spreken. “Mijn dochter was heel erg van slag dat ik erover begon. Daardoor werd mijn vrouw weer boos op me. Had ik dan maar niks moeten zeggen?”, vraagt de man zich af. Wat vind jij?

*Floris is niet de echte naam van de man. Op het forum Reddit doet hij zijn verhaal onder de user name todd10k.

Lees ook: ‘Ik wil niet meer voor deze familie oppassen, omdat ik opeens op een extra kind moest letten’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock