Kimberley Klaver deelt knappe bikinifoto na zwangerschap

kimberley klaver

Het is nog geen twee maanden na de bevalling

Sinds Kimberley Klaver moeder is geworden van haar eerste kindje verschijnt het ene zoetsappige kiekje na het andere op haar Instagram. Waar haar volgers voorheen konden genieten van kiekjes van Kimberley haar mooie zwangere buik, worden die foto’s nu ingeruild voor babyfoto’s én plaatjes van haar bikinilijf na de zwangerschap. Fans zijn onder de indruk, want wat een lijf!

Kimberley ziet er fantastisch uit.

Julius

Op 1 juli beviel Kimberley Klaver van haar zoontje Julius. Samen met haar vriend Michel zijn zij de trotse ouders van deze kersverse zoon. Op haar Instagram is te zien hoeveel de twee genieten van hun eerste kindje. Onlangs plaatste Kimberley nog een foto van haar en Julius waarbij ze liefdevol schreef: “Dit. Hoeveel liefde een mens kan voelen…”

Bikinibody

Maar niet alleen haar babykiekjes vallen in de smaak. De blondine deelt een zomers kiekje waarin ze gehuld in bikini haar zoon Julius een kus geeft. De zwangerschapskilo’s lijken als sneeuw voor de zon te zijn verdwenen. Haar volgers reageren lovend onder de foto: “Wauw, wat zie je er goed uit”, “Goed bezig zo te zien!”, “Wow. Dit is niet normaal, toch?” en “Jij was toch zwanger? Supersnel slank!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jungle fever.🌴🌴🌴 #zomer2019☀️🏖

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

Lees ook: Lexi valt 140 kilo af en deelt transformatie op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube