Maxime Meiland showt prachtige babybuik in badpak

maxime meiland

De groeiende babybuik van Maxime is op de foto goed te zien

Maxime Meiland is samen met Leroy Molkenboer in verwachting van een kindje. Aangezien een zwangerschap behoorlijk pittig kan zijn, genieten de twee momenteel samen van een welverdiende vakantie. En daar hoort natuurlijk ook een prachtige foto van Maxime mét haar groeiende buik bij. 

Kleine zus

Maxime kreeg uit een eerdere relatie haar dochtertje Claire. Claire is nu nog alleen met haar ouders op vakantie, maar mag over een tijdje haar kleine zus gaan verwelkomen. Maxime en Leroy zijn in verwachting van een meisje, zo maakte het tweetal eerder al bekend op Instagram.

Prachtige babybuik

Dat de kleine spruit al lekker aan het groeien is, is wel te zien op de vakantiefoto van Maxime. De Meiland-telg poseert in een prachtig wit badpak voor een palmboom. De prachtige babybuik van Maxime pronkt op de foto – en dat is ook haar volgers niet ontgaan.

Lieve reacties

Onder de foto van Maxime stromen de positieve reacties binnen. “Wat een supermooie buik heb je zeg”, “Knap”, “Wat ben jij mooi zwanger Maxime, dat badpak staat je geweldig” en “Duurt niet lang meer”, klinkt het in de reacties. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees ook: Maxime Meiland en Leroy over zwangerschap: ‘We zijn dolgelukkig’

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress