Moeder krijgt veel kritiek nadat ze deze foto van haar 3-jarige dochtertje plaatste

Ze vindt alle kritiek op de foto van haar dochtertje maar onzin

Het internet zit bomvol meningen, dat merkte ook presentatrice Kerry Katona toen ze een foto van haar 3-jarige dochtertje op het web plaatste. Ze had niet verwacht dat er zo veel negatieve reacties op zouden komen.

Ze plaatste een foto die ze zelf grappig en schattig vond. Haar kleine meisje had namelijk haar eigen haren geknipt met een schaar en keek heel triomfantelijk de camera in. Toch vonden veel andere mensen het helemaal niet zo schattig en grappig. “Jeetje, gelukkig heeft ze niet in haar huid geknipt, anders moest je naar het ziekenhuis”, luidt één van de reacties en een ander wijst haar erop dat je een schaar altijd buiten het bereik van kinderen moet houden.

Onzin
Kerry schrok van het commentaar, maar vindt het ook onzin. “Niemand is gewond geraakt, dus ik ga niet in op ‘wat als’-opmerkingen. Denk je dat ik dat allemaal niet weet? Er is niets gebeurd en Dj is niet de eerste peuter ter wereld die dit gedaan heeft. En zeker niet de laatste”, zegt ze in een bericht op instagram. Wat vind jij? Laat het ons weten in de reacties!

 

Meer lezen:

Fan van dit artikel? Bewaar hem op Pinterest!

Bron: KekMama | Beeld: Instagram