Monique Westenberg openhartig over gezinsuitbreiding: ‘De kinderwens is er nog steeds’

Het stel wil graag een tweede kindje

André Hazes steekt niet onder stoelen dat hij dolgraag meer kinderen wil krijgen. Zo deelde hij dat het stel niet op de natuurlijke manier kinderen kan krijgen en dat er al een ‘bevruchte foetus ligt te wachten in de vriezer’, ook Monique spreekt nu openhartig over hun kinderwens.

De twee willen dolgraag een broertje of zusje voor André junior.

Kinderwens

Monique en André woonden tot voor kort in kleine stacaravans en bungalows, maar verhuisden 3 oktober naar een groot huis. André liet al eens weten dat er nu ruimte is voor een broertje of zusje en dat hij dolgraag voor een tweede keer vader wil worden als het ze is gegund. Ook Monique vertelt openhartig over hun kinderwens. “Van onze vorige ICSI-poging liggen er nog drie bevroren embryo’s in de vriezer”, vertelt ze aan weekblad Story. Hoewel de kinderwens er zeker is, willen de twee nog even wachten met het vervullen van hun kinderwens.

Wachten

“Het is nog een beetje te druk. We zijn net verhuisd en voor André stond alles in het teken van de Ahoy-concerten. Maar de kinderwens is er nog steeds.” Monique wil voornamelijk nog even wachten, omdat het traject om zwanger te worden erg slopend kan zijn. “Van mijn schoonzusje weet ik dat ik dan wel weer hormonen moet gaan spuiten, voordat er een embryo teruggeplaatst kan worden. En daar wil je zo min mogelijk stress bij hebben”, legt de blondine uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Man man man, wat een afterdiner was dit.. zoveel gelachen! 🥂 (swipe👉🏼)

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

Lees ook: Prins Harry steekt jongetje zonder moeder een hart onder de riem

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill