Victoria Koblenko bijt van zich af na kritiek op ouderschap

Ze deelt een belangrijke boodschap

Als bekende Nederlander kun je regelmatig rekenen op kritiek en ongevraagde adviezen op het ouderschap. Roxeanne Hazes noemde het al de moedermaffia en ook Monique Westenberg is de ‘goedbedoelde adviezen’ zat. Kritiek krijgen op het ouderschap is Victoria Koblenko ook niet vreemd, zo kreeg de actrice een opvoedles via Instagram binnen.

‘Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind’

Vakantie

Victoria en haar partner Evgeniy Levchenko waren een romantisch weekendje weg. De twee genoten van het prachtige landschap in Zwitserland. Hun tweejarige zoon Kiy is niet mee en dat schoot bij een bezorgde volger in het verkeerde keelgat. De dame in kwestie stuurde de actrice de vraag of het stel wel genoeg tijd heeft voor hun kind. Victoria snapt niet waar de vrouw zich mee bemoeit. De actrice deelt vervolgens op Instagram dat zij en Evgeniy twee jaar geleden voor het laatst samen weg zijn geweest.

Woest

De 37-jarige actrice is woest en haalt op Instagram uit naar de bemoeial. “‘Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?’ Aldus een bezorgde dame in mijn DM”, begint Victoria haar bericht op het social media platform. “We keken elkaar aan, probeerden ons te herinneren wanneer ons vorige romantische weekend samen was en kwamen na lang denken tot de conclusie dat ’t december 2016 was. Bijna 2(!) jaar terug. Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?! Ik dacht dat alleen mensen die hun kinderen op social media posten ongevraagd les in opvoeding kregen”, gaat de moeder verder.

Bijval

“We posten bewust nauwelijks iets van onze zoon, maar zelfs zonder kind in beeld lukt ’t sommige mensen om je een schuldgevoel aan te praten”, vervolgt ze. Tevens vraagt ze haar volgers het volgende: “Even een peiling onder mijn eigen testpanel. HOE VAAK mogen papa en mama per jaar samen een romantisch weekendje weg voordat men de kinderbescherming mag bellen?” Het stel kan rekenen op veel bijval. Veel volgers zijn het met haar eens en vinden dat je als ouders best een weekendje weg kan zonder je zoon(s) en/of dochter(s). “Ons zoontje vindt het geweldig dat papa en mama af en toe eens weggaan; kan hij heerlijk logeren bij zijn opa’s, oma, ooms of tantes”, en “Elke ouder heeft weleens tijd nodig voor zichzelf, lekker van genieten”, zijn slechts een paar van de positieve reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?!’ aldus een bezorgde dame in m’n DM. We keken elkaar aan, probeerden ons te herinneren wanneer ons vorige romantische weekend samen was en kwamen na lllllang denken tot de conclusie dat ‘t december 2016 was. Bijna 2(!) jaar terug. Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?! Ik dacht dat alleen mensen die hun kinderen op hun social media posten ongevraagd les in opvoeding kregen 😉 We posten bewust nauwelijks iets van onze zoon, maar zelfs zonder kind in beeld lukt ‘t sommige mensen om je een schuldgevoel aan te praten. Even een peiling onder mijn eigen testpanel. HOE VAAK mogen papa en mama per jaar samen romantisch weekendje weg voordat men de kinderbescherming mag bellen ?

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Lees ook: 10 dingen die elke vrouw doet maar nooit zal toegeven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Victoria Koblenko | Beeld: Instagram Victoria Koblenko