Vader laat wijnvlek van zijn zoon ook op zijn lichaam tatoeëren

De vader wil daarmee het zelfvertrouwen van zijn zoon een boost geven

De 8-jarige Derek Jr werd geboren met een wijnvlek. Vader Derek Sr zag dat zijn zoon er onzeker door werd. Om het zelfvertrouwen van zijn zoon een boost te geven, liet papa Derek een replica van de wijnvlek op zijn borst tatoeëren.

Zelfvertrouwen

De Canadese Derek Prue Sr merkte al enige tijd dat zijn 8-jarige zoon Derek Jr worstelde met de wijnvlek op zijn borst. Het zelfvertrouwen van de knul werd er redelijk door geschaad en vader Derek wilde iets doen om zijn zoons zelfvertrouwen te boosten.

30 uur

De oplossing van Derek Sr was uniek, maar zeker effectief. De vader besloot een replica van zijn zoons wijnvlek op zijn eigen borst te laten tatoeëren. Het duurde wel 30 uur om de tatoeage te laten zetten, op precies dezelfde plek als waar zijn zoon de wijnvlek heeft.

De jonge Derek

De 8-jarige kan zich het moment waarop hij zijn vaders tatoeage zag nog goed herinneren. “Mijn zusjes en ik waren aan het spelen in het zwembad en toen zei mijn vader: ‘Derek, kom eens hier. Ik wil je iets laten zien.’ Toen deed hij zijn shirt uit en zag ik een enorme tatoeage van mijn wijnvlek”, vertelt de jonge Derek aan Reuters.

Dezelfde wijnvlek

“Ik wist dat hij erg bewust was van zijn wijnvlek en daarom wilde ik hem laten zien dat hij niet de enige is. Het voelde goed om te doen. Ik denk dat hij er blij mee is en nu hebben we voor de rest van ons leven dezelfde wijnvlek.”

Lees ook: 7 tips om het zelfvertrouwen van je kind te boosten

Bron: Reuters | Beeld: Videostill Reuters