Het wondermiddel dat babyshampoo heet: dít kun je er allemaal mee!

Babyshampoo is niet alleen goed voor je baby!

Babyshampoo is speciaal gemaakt om de gevoelige huid van kleintjes de zachte verzorging te geven die het nodig heeft. Het is een stuk zachter dan gewone shampoo, dus prikt niet tot nauwelijks meer in de ogen. Extra veilig voor je kindje en ruikt ook nog eens erg lekker! Wij gebruiken het stiekem ook wel eens voor ons eigen haar, maar wist je dat je er nog veel meer mee kunt?

Babyshampoo is een waar wondermiddeltje, voor deze dingen kan je het ook gebruiken.

Make-upremover
Doordat babyshampoo zo zacht voor de huid is en geen parfum en andere toegevoegde stoffen bevat is het prima te gebruiken als make-upremover. Met een beetje water en babyshampoo kun je je make-up gemakkelijk verwijderen. Handig, goedkoop en goed voor je huid!

Vetverwijderaar
Hardnekkige vlekken, bijvoorbeeld op het fornuis, zijn vaak lastig weg te poetsen. Maar met enkel een spons, water en een drupje babyshampoo verdwijnen deze vlekken als sneeuw voor de zon.

Ramen lappen
Babyshampoo is uitermate geschikt om de ramen mee te lappen. Voeg een scheutje babyshampoo toe aan een emmer heet water, dat is alles wat je nodig hebt voor streeploze ramen.

Hondenshampoo
Een mix van babyshampoo, water en een beetje appelazijn doet wonderen voor de hond. Zo maak je je eigen hondenshampoo, makkelijk en goedkoop. Het mengsel even goed door elkaar schudden en het is klaar voor gebruik.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Submariners are babies by Quinn Dombrowski under the license CC BY-SA 2.0