5 zwangere vrouwen delen hun hilarische en bizarre voedselcombinaties

zwanger

Twee chocoladewafels met een hamburger ertussen, je moet er maar net zin in hebben…

Zwangere vrouwen staan bekend om hun soms vreemde culinaire uitspattingen. Nog nooit een augurk zo vanuit de pot in je mond gedrukt? Met een kleine in je buik prop je ‘m zo naar binnen. De oorzaak: hormonen. En daar is helemaal niks mis mee. Hoewel de volgende vrouwen het wel heel bont maakten in de keuken.

1. Een bagel met scherpe Cheetos en roomkaas

Alsof een broodje met chips nog niet gek genoeg is, besloot Crystal er ook nog eens roomkaas bij te doen. Ze was toen 26 weken en 4 dagen zwanger. Bon appétit!

2. Augurk met pindakaas

Roshelle deelde op Instagram een variant op de klassieker: augurk, maar dan met pindakaas. Een augurk is natuurlijk dé zwangerschapssnack bij uitstek, maar het zure ding dippen in een pot Calvé gaat natuurlijk wel weer een stapje verder.

3. Spaghetti met suiker

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stephanie (@lifesunexpected87)

Stephanie dacht: ‘Weet je wat, laat de Parmezaanse kaas maar zitten, ik gooi vandaag eens een knuist suiker over mijn pasta.’ Zoet en hartig in één maaltijd. Niks meer aan doen.

4. Quinoa met knakworst

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marissa Rehkopf (@marissarehkopf)

Marissa zegt het zelf al: “Je weet dat je zwanger bent als je kalkoenknakworsten met quinoa als lunch eet. Twee dagen op rij.” Misschien iets dat we binnenkort bij alle hippe lunchtentjes op de kaart zien?

5. Chocoladewafel met hamburger

Ook Adrienne was op de zoet-en-hartige tour. Dit keer geen spaghetti met suiker, maar een chocoladewafel met hamburger, augurk en rauwe ui. En ja, dat klinkt inderdaad alsof je met een blinddoek een rondje voorraadkast hebt gedaan.

Kun jij je nog herinneren waar je zin in had toen je zwanger was? Deel het vooral in de comments op Facebook!

Lees ook: Onderzoek: zoveel vrouwen drinken toch tijdens zwangerschap

Bron: Buzzfeed/Instagram | Beeld: Pexels, Karolina Grabowska, Марта Тюзова