Deze 4 The Voice Of Holland-audities bezorgden ons kippenvel

audities

Deze audities mag je echt niet hebben gemist

Oh wat houden wij toch van de vrijdagavond: lekker op de bank genesteld kijken naar The Voice Of Holland. Leuker dan een andere talentenshow, want bij The Voice komt er écht talent aan te pas. Al zijn ze allemaal nachtegaaltjes en kan sowieso iedere kandidaat beter zingen dan wij op zaterdagavond in een karaokebar, déze vier auditanten sprongen er wel echt uit. 

Deze audities mag je echt niet gemist hebben!

1. Demi van Wijngaarden
Demi is bepaald geen groentje als het aankomt op The Voice: eerder deed ze ook al mee aan het programma, toen aan de kids-variant. Ze kwam toen in het team van Marco Borsato terecht en haalde de finale. Ditmaal zong ze Still Got The Blues en koos ze voor coach Ali B.

2. Aïrto
Aïrto is een bijzondere kandidaat; hij auditeerde namelijk met Tears, een zelfgeschreven nummer. Eigenlijk wilde hij profvoetballer worden, maar hij besloot in 2005 om toch voor zijn zangcarrière te kiezen. Gelukkig maar, want zijn stem en liedjes zijn prachtig. Hij is razend populair op YouTube en is zelfs al eens benaderd door Usher (!).

3. Silke van de Klundert
Silke zingt tijdens de audities het zeer gevoelige nummer Dreamer, geschreven door Dinand Woesthoff. Niet alleen de juryleden zijn onder de indruk (al drukken ze pas op de knop op het laatste moment); ook de kijkers zijn ontroerd door haar vertolking van het nummer. Uiteindelijk kiest ze voor Sanne.

4. Samantha van Steenwijk
Samantha Steenwijk is zeker geen nieuweling op het gebied van zingen; ze is al hartstikke succesvol en zong onder andere afgelopen zomer bij de Toppers. Ze zingt tijdens de auditie het legendarische nummer Ik Leef Mijn Eigen Leven van wijlen André Hazes. Ze koos uiteindelijk voor coach Anouk.

Dit vind je misschien ook leuk: vandaag is het precies 15 jaar geleden dat Jim Bakkum auditie deed voor Idols

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Glamour | Beeld: videostill