Zo ziet de knappe zoon van Lionel Richie eruit

Lionel Richie

De appel valt niet ver van de boom

Lionel Richie kennen we allemaal als de man die hits als Hello en All Night Long uitbracht en diverse prestigieuze prijzen in de wacht wist te slepen. De inmiddels 72-jarige zanger heeft een glansrijke carrière, maar hij zou niet zijn wie hij is zonder zijn familie. De man is gezegend met drie prachtige kinderen.

Lionel Richie heeft drie kinderen die allen een carrière in de mode hebben.

Kinderen

Lionel Richie stapte in 1975 in het huwelijksbootje met Brenda Harvey. In 1983 nam het stel de 4-jarige Nicole Richie (nu een succesvolle modeontwerpster en actrice) onder hun hoede. Ze voedden het meisje op als hun eigen dochter. Op 9-jarige leeftijd werd Nicole officieel geadopteerd. Na een huwelijk van achttien jaar, tekenden de twee in 1993 echter de scheidingspapieren. In 1995 stapte Lionel opnieuw in het huwelijksbootje en gaf hij het jawoord aan Diane Alexander. Ze kregen zoon Miles (1994) en dochter Sofia Richie (1998). Helaas liep het huwelijk voor Lionel opnieuw op de klippen en eindigde het in 2003. Momenteel heeft hij een relatie met de veertig jaar jongere Lisa Parigi. Geen van de kinderen van Lionel bewandelde hetzelfde pad als hun vader. Alle drie hebben ze gekozen voor een carrière in de mode.

Modewereld

Nicole Richie is een succesvol modeontwerpster en zusje Sofia timmert hard aan de weg als model en heeft inmiddels een mooi cv opgebouwd. Ook wordt Sofia continu gevolgd vanwege haar spannende privéleven. Zo datete ze Justin Bieber en had ze een knipperlichtrelatie met realityster Scott Disick. De zusjes staan continu in de spotlights, maar nu is het ook de beurt aan hun knappe broer Miles. Tot nu toe was Miles het minst bekende kind van Lionel Richie, maar daar lijkt verandering in te komen. Hij wist een contract in de wacht te slepen bij het vooraanstaande modellenbureau Wilhelmina Models en is inmiddels al flink wat keren behoorlijk knap op de kiek gezet. 

Bekijk hieronder de foto’s van Miles. Vind je dat hij op zijn vader lijkt?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miles Richie (@milesrichie)

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miles Richie (@milesrichie)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miles Richie (@milesrichie)

Miles is overduidelijk gek op zijn ouders en zusjes. Op Instagram deelt hij dan ook regelmatig lieve foto’s met hen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miles Richie (@milesrichie)

Lees ook: Zo ziet de zoon van Isa Hoes en Antonie Kamerling eruit

Bron: Popsugar, Page Six | Beeld: BrunoPress, Instagram