Zo ziet de aantrekkelijke zoon van Lionel Richie eruit

Zijn 24-jarige zoon heeft een groot modellencontract in de wacht gesleept

Lionel Richie kennen we allemaal als de man die hits als ‘Hello’ en ‘All Night Long’ uitbracht en diverse prestigieuze prijzen in de wacht wist te slepen. De inmiddels 69-jarige zanger heeft een glansrijke carrière, maar hij zou niet zijn wie hij is zonder zijn familie. De man is gezegend met drie prachtige kinderen.

Lionel Richie heeft drie kinderen die allen een carrière in de mode hebben.

Kinderen

Lionel Richie stapte in 1975 in het huwelijksbootje met Brenda Harvey. In 1983 nam het stel de 4-jarige Nicole Richie (nu een succesvolle modeontwerpster en actrice) onder hun hoede. Ze voedden het meisje op als hun eigen dochter. Op negen-jarige leeftijd werd Nicole officieel geadopteerd. Na een huwelijk van achttien jaar, tekenden de twee in 1993 echter de scheidingspapieren. In 1995 stapte Lionel opnieuw in het huwelijksbootje en gaf hij het jawoord aan Diane Alexander. Ze kregen zoon Miles (1994) en dochter Sofia Richie (1998). Helaas liep het huwelijk voor Lionel opnieuw op de klippen en eindigde het in 2003. Momenteel heeft hij een relatie met Lisa Parigi. Geen van de kinderen van Lionel bewandelde hetzelfde pad als hun vader. Alle drie hebben ze gekozen voor een carrière in de mode.

Modewereld

Nicole Richie is een succesvol modeontwerpster en zusje Sofia timmert hard aan de weg als model en heeft inmiddels een mooi cv opgebouwd. Ook wordt Sofia continu gevolgd vanwege haar spannende privéleven. Zo datete ze Justin Bieber en had (of heeft) ze een knipperlichtrelatie met Scott Disick. De zusjes staan continu in de spotlights, maar nu is het ook de beurt aan hun knappe broer Miles. Tot nu toe was Miles het minst bekende kind van Lionel Richie, maar daar lijkt verandering in te komen. Hij wist een contract in de wacht te slepen bij het vooraanstaande modellenbureau Wilhelmina Models. Hij gaat meteen van start als model bij Wilhelmina Models, want deze week heeft hij al de eer om een aantal shows op New York Fashion Week te lopen, weet Page Six.

Bekijk hieronder de foto’s van Miles. Vind je dat hij op zijn vader lijkt?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s time to chop the beard I think… 📸 @alansilfen

Een bericht gedeeld door Miles Richie (@milesrichie) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bob… 📸 @alansilfen

Een bericht gedeeld door Miles Richie (@milesrichie) op

Lees ook: Zo ziet de zoon van Isa Hoes en Antonie Kamerling eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Popsugar, Page Six | Beeld: videostill Jimmy Kimmel