Alle kandidaten uit Married at First Sight keren terug in grootse reünie

reünie

De oud-kandidaten kwamen voor één keer weer samen

Married at First Sight-fans opgelet! Wie dacht dat de kandidaten alleen maar de liefde bij elkaar vonden, heeft het mooi mis. Er zijn tijdens de opnames ook sterke vriendschappen ontstaan. En weet je wat nog leuker is? Alle vrienden en partners zijn afgelopen zondag weer met elkaar herenigd tijdens een grootse reünie. Daarvoor waren álle kandidaten (uit elk seizoen) uitgenodigd. Maar of ook iedereen kwam opdagen, is natuurlijk de vraag.

Sylvia en Rein

Kandidaten Sylvia en Rein uit seizoen zes kwamen op het geweldige idee om alle kandidaten samen te brengen tijdens een grootse Married at First Sight-reünie. En aan de mooie kiekjes te zien, was het voor de organisatoren een groot succes! Sylvia deelde de mooie plaatjes van het hele stel op haar Instagram en schreef er een aandoenlijke tekst bij. “Wat een geweldige reünie hebben we gehad!”, begon ze haar verhaal. “Mijn dank gaat uit naar de mensen die dit mogelijk gemaakt hebben!” En natuurlijk bedankte ze ook alle oud-deelnemers die aanwezig waren tijdens de reünie: “Uiteraard ook alle reünisten bedankt voor jullie komst, zonder jullie was het natuurlijk ook niet gelukt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Van Mierlo (@silleke1961)

Reünisten

Natuurlijk was niet iedereen aanwezig tijdens de reünie, maar dat is wellicht ook niet heel gek. Want zeg nou zelf: hoe kun je zo’n grote groep mensen allemaal op één dag en op dezelfde plek krijgen? Bijna onmogelijk! Toch waren er ook een aantal bekende gezichten aanwezig. Zo waren de organisatoren Sylvia en Rein er, maar zagen we ook Astrid, Maurice, Antoine, Birgitte, Monique en zelfs Alwin uit het laatste seizoen.

Nieuw seizoen

Als Sylvia en Rein deze reünie jaarlijks doorzetten, mogen ze volgend jaar weer een geheel nieuw lijstje aan deelnemers toevoegen aan de gastenlijst. Vanaf 3 januari 2023 kunnen we weer genieten van een gloednieuw seizoen Married at First Sight. We gaan twee keer per week wegzwijmelen bij de liefdesverhalen van de kandidaten. Zin in!

Lees ook: Onderzoek: kinderen leren écht sneller dan volwassenen

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Bron: Beautify | Beeld: Pexels