Dít is de allermooiste outfit die koningin Máxima in 2017 heeft gedragen!

maxima

Wat een prachtige outfit!

Onze eigen koningin Máxima is misschien wel het grootste stijlicoon dat ons kleine landje rijk is; ze staat dan ook niet voor niets bekend als ‘de modekoningin’. Ze zette haar stijl voor het eerst op de kaart toen ze op 5 juni 2009 de Arnhem Mode Biennale bezocht en hierbij de iconische postzak-outfit van Jan Taminiau droeg. 

Door de jaren heen heeft de koningin een prachtige, elegante stijl ontwikkeld.

Stijlicoon
Ondanks het feit dat alle outfits van Máxima natuurlijk on point zijn, kan er maar eentje de mooiste zijn. De kijkers van het royaltyprogramma Blauw Bloed mochten uit acht verschillende outfits die de koningin afgelopen jaar tijdens bijzondere gelegenheden heeft gedragen, kiezen welke zij de mooiste vonden. De mogelijkheden varieerden van mooie broekpakken tot bijzondere avondjurken. De kijkers kozen voor deze top 3:

Derde plek
Op de derde plek geëindigd is dit prachtige broekpak, ontworpen door de Franse mode-ontwerper Roulan Mouret, dat de koningin droeg tijdens de openingsavond van het Koninklijk Concertgebouworkest. De kleurcombinatie van het broekpak is klassiek, maar de snit ervan maakt het een eigentijds geheel.

Tweede plek
Op nummer twee is geëindigd de prachtige jurk van de hand van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau. De koningin droeg de kleurrijke jurk tijdens de Contraprestatie van hun bezoek aan Portugal, waarbij het koningspaar als dank voor de gastvrijheid een concert aan de president aanbood.

Eerste plek
Welke outfit er op de eerste plek moest komen, daar was de kijker van Blauw Bloed duidelijk over: de jurk die Máxima droeg tijdens het staatsbanket in het Koninklijk Paleis moest de onbetwiste winnaar worden. De strapless, nude jurk met geborduurde bloemetjes die naar beneden toe uitwaaiert is gemaakt door Jan Taminiau.

Lees ook: Willem-Alexander onthult zijn geheim voor zijn goede huwelijk met Máxima!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest! 

Bron: Blauw Bloed | Beeld: Twitter