Amerikaanse management breekt met Glennis Grace


Het Amerikaanse management gaat niet verder in zee met Glennis Grace

De twee mensen die Glennis Grace haar management verzorgden in Amerika, Lauren Walters en Josh Williams, lieten weten dat ze de samenwerking met de Nederlandse zangeres hebben stopgezet. Dit omdat de samenwerking een ‘onorthodoxe situatie’ was.

Het is ‘niets persoonlijks’.

Kost energie

De samenwerking tussen Glennis en haar Amerikaanse management wordt stopgezet omdat het een ‘zeer onorthodoxe situatie is geweest’ en dit is niet soepeler geworden. Daarnaast zeggen Walters en Williams: “We werken met niemand van onze klanten op deze manier en hebben niet de tijd of energie om door te gaan op dit pad.”

Bevestiging

Glennis bevestigt op Instagram dat ze inderdaad niet meer met het Amerikaanse management werkt. Ze is wel verbaasd dat ze dezelfde mail naar haar en RTL Boulevard hebben gestuurd. Ook legt ze uit wat Walters en Williams bedoelen met een ‘onorthodoxe situatie’. Dit komt omdat het Amerikaanse management zich niet bemoeide met haar carrière in de Benelux. Deze scheiding werkte niet langer.

Amerika

Glennis begrijpt dat het management de samenwerking heeft beëindigd en respecteert hun keuze. Wel betreurt ze het dat ze ervoor hebben gekozen om deze persoonlijke mail met RTL Boulevard te delen. Glennis noemt dit “niet erg professioneel”. Wel zegt Glennis dat ze nieuwe onderhandelingen zal starten met een manager in Amerika, omdat ze nog steeds droomt van een internationale carrière.

Lees ook: Zo zien ze kinderen van Frans Bauer en zijn vrouw Mariska eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: NU | Beeld: Videostill