André Hazes vertelt openhartig over hereniging met moeder Rachel

Rachel en Andre

Het was een emotioneel weerzien

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat André Hazes en Rachel Hazes zich verzoenden. Ondanks dat het leven van André continu onder de loep wordt gehouden, mede dankzij zijn real-life soap, liet hij weinig los over de hereniging met zijn moeder. Tot nu toe.

In de nieuwe Wendy doet hij een boekje open over de desbetreffende avond.

Openhartig

Het is kerstavond 2017 als André het nieuws naar buiten brengt dat hij is herenigd met zijn moeder Rachel. Hij deelde dat hij ontzettend dankbaar is dat zijn moeder terug is in zijn leven en dat Monique mede verantwoordelijk was voor de hereniging, meer liet hij niet los. In de nieuwe Wendy vertelt de 24-jarige volkszanger echter hoe de hereniging is gegaan.

Rachel

“Mijn moeder woonde bij mijn tante in huis. Op een avond wilde ik nog even langs bij mijn neefje, een peukie doen, en ik kom dus bij mijn tante binnen: ligt daar mijn moeder op de bank te slapen, in de huiskamer”, vertelt André in de nieuwe Wendy. “Zij werd wakker en schrok zich natuurlijk kapot. (…) Allebei huilen. Hebben we urenlang gepraat. Maar daarna moest ik het verwerken. Ik kon het niet ineens weer goedmaken.” Monique besloot vervolgens de telefoon op te pakken en Rachel voor André te bellen. “Het is nu rustig, er is geen ruzie meer (….) mijn moeder weet dat ze altijd mag komen.” 

Verzoening

Tevens deelt André dat hij, voor de ruzie altijd een fantastische band met zijn moeder had. Toch hadden ze drie jaar lang geen contact met elkaar. Een verzoening bleef volgens de zanger lang uit, omdat hij en zijn familie allemaal koppig zijn. “Als ik weet dat ik mijn gelijk heb, ga ik voor niemand buigen. Het is echt doordat mijn vrouw mijn moeder heeft gebeld dat het weer is goedgekomen.”

Band vader

Tevens vertelt André over de band die hij met zijn vader, wijlen André, had. Zo wil de zanger zijn 2-jarige zoontje genoeg aandacht en liefde geven, omdat hij dat zelf als kind tekort kwam. “Hij was heel close met mijn zus. Maar op de leeftijd dat ik als jochie op schoot bij vader wilde, was hij zelf vroeger seksueel misbruikt door zijn familie. Dus hij kon het niet. Dat heeft hij vlak voor zijn overlijden verteld. Dat was ook de reden waarom hij altijd zo lastig was en zo veel dronk.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In het liefste nummer ooit presenteer ik jullie: @andrehazes ! #topgozer #openhartiginterview #instorenow @wendyonlinenl #zoektochtnaargeluk

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Lees ook: André Hazes biedt excuses aan voor overlast muziek

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: videostill Ik haal alles uit het leven