André Hazes ondergaat heuse metamorfose, inclusief nieuwe coupe!

‘Wilde haren eraf’

André Hazes was zijn wilde haren zat en heeft tijdens zijn vakantie in Mexico, die hij toch nog doorbrengt met Monique Westenberg, besloten om voor een drastisch andere look te kiezen. En dat is wel héél erg anders dan zijn andere look met lange manen! 

Zijn nieuwe kapsel is namelijk heel. erg. kort.

Wilde haren

Op Instagram plaats André een foto van zichzelf in een kapperszaak met serieuze blik en het onderschrift: “Wilde haren eraf.” Direct na het plaatsen van deze foto plaatst hij nog een kiekje, ditmaal samen met Monique Westenberg. Ze zijn samen op vakantie in Mexico en ondanks het feit dat ze onlangs hebben laten weten uit elkaar te gaan, genieten ze toch nog samen met baby André van een vakantie.

Wilde haren eraf.💪🏼

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

😘

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Hartverscheurend

In het programma André Hazes: ik haal alles uit het leven vertellen de voormalig partners over hun breuk, waarover in de roddelpers al tijden gespeculeerd werd. Monique zei over de stukgelopen relatie en André zijn rol daarin: “Ik merk dat hij de druk niet aan kan. Veel spanning, weinig thuis, weinig tijd voor het gezin. Dan ga je als vrouw zijnde zeuren.” Dat baby André gaat lijden onder de breuk van zijn ouders hopen zij niet. André vindt het dan ook verschrikkelijk: “Dat ik die kleine minder ga zien is hartverscheurend. Maar dat mag geen reden zijn met elkaar door te gaan. We worstelden tegen beter weten in.”

Lees ook: Zó zagen Willem-Alexander en Máxima er vroeger uit!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld:  Instagram