André en Monique spreken zich opnieuw uit over kinderwens: ‘Dré begint nu ook over een zusje’

Monique en André

Het stel wil zo snel mogelijk een tweede kindje

Monique Westenberg en André Hazes hebben hun wens voor een tweede kindje nooit onder stoelen of banken gestoken. Opnieuw spreekt het stel zich uit over hun kinderwens, want ook zoontje Dré begint zich inmiddels af te vragen of hij ooit nog een broertje of zusje krijgt.

Pogingen om zwanger te worden

In een gesprek met Privé vertelt André dat hij en Monique klaar zijn voor een tweede kindje. Monique vroor eerder al eicellen in, omdat zwanger raken voor haar niet vanzelfsprekend is, maar een zwangerschap is er nog niet van gekomen. “Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt”, vertelt André.

Zusje voor Dré

André ziet in dat hij en zijn Monique niet meer alle tijd hebben. “Het probleem is dat Moon nu al 42 is, dus de tijd dringt”, erkent hij. Wel vindt papa Hazes het fantastisch dat ook zoontje Dré klaar lijkt te zijn voor een broertje of zusje. “Het mooie is dat Dré nu ook begint. Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben’. Het is van harte welkom.”

De juiste tijd

De volkszanger vindt dat hij en Monique niet al te lang meer moeten wachten met een tweede kindje. De twee praten er daarom al wel over. “De tijd is geschikt”, stelt André. “We hebben nu de benodigde rust in ons leven. Ik ben nog nooit zo gezond geweest, geen stress, dus het moet zeker haalbaar zijn. Wat zal er een wonderkind uitkomen.”

Lees ook: Familievete bijgelegd? Roxeanne en Monique delen foto van zoontjes

Bron: Shownieuws, Privé | Beeld: ANP, Anneke Janssen