Anna Nooshin komt met verklaring voor opvallend gewichtsverlies

Anna Nooshin

De presentatrice deelt waarom ze zoveel is afgevallen

Anna Nooshin heeft een bewogen tijd achter de rug. Niet alleen zat haar carrière plotseling behoorlijk in de lift, maar ook op persoonlijk vlak stond het leven van de presentatrice de afgelopen jaren flink op z’n kop. Een jaar geleden beëindigde ze de relatie met haar ex Danny Roumimper, werd ze opnieuw verliefd op Nassim Zeta en met hem is ze nu zelfs verloofd. Ook viel de influencer veel af. Tegen RTL Boulevard vertelt ze hoe dat precies komt.

Het gewichtsverlies van de influencer was veel Instagrammers opgevallen.

Gepland

Anna nam in haar Instagram-story de tijd om prangende vragen van fans te beantwoorden. Op de vraag of ze echt zoveel is afgevallen antwoordde ze dat ze inderdaad behoorlijk wat gewicht is verloren. Naar eigen zeggen komt dat door een combinatie van stress, verdriet en veel werken. ”Totaal niet gepland dus”, legt ze uit. ”Ik ben inmiddels al wel anderhalf jaar op het nieuwe gewicht.”

Dieet

Nadat de presentatrice zoveel was afgevallen, besloot ze haar dieet drastisch te veranderen. “Ik heb daarna wel mijn levensstijl omgegooid en eet niet meer zomaar alles wat voor mijn neus staat.” De vlogster schrapte bijna al het vlees uit haar dieet en eet nu heel veel plantaardig.

Anna Nooshin afgevallen

Lees ook: Miljuschka vertelt openhartig over haar levensstijl en gewicht

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram