Anouk deelt op Instagram hoe ze is afgevallen

Anouk afgevallen

De zangeres vertelt alles altijd eerlijk

Anouk maakte afgelopen weekend de tongen los. Zo deed The Voice of Holland-coach de opmerkelijke uitspraak dat ze bijna zou zeggen dat The Voice een vooropgezet plan is. Dat Anouk een open boek is, moge duidelijk zijn. Onlangs hield de blondine een Q&A op Instagram en beantwoordde ze prangende vragen van fans. Zo vertelde ze onder andere hoe ze is afgevallen. 

Vragenrondje

Anouk gaat een vraag niet uit de weg, zo blijkt. “Vraag maar raak, maar geen vragen dit ik normaliter in interviews krijg”, schreef ze onlangs in de caption op Instagram. De vragen aan de zangeres stroomden binnen. Veel van Anouks volgers complimenteren haar en zeiden dat ze er zo goed uitziet. De zangeres is een aantal kilo’s kwijt en velen willen weten hoe ze is afgevallen. De zangeres vertelt dat ze de laatste tijd ontzettend veel heeft gesport. “2 uur per dag in de sportschool, minimaal 5 dagen in de week.”

Eten

Anouk werkt zich in het zweet in de sportschool, maar dat is niet het enige wat ze doet om fit te blijven. Ze let ook goed op haar voeding. Zo is iemand ook benieuwd naar het ontbijt van de 44-jarige. “Warme proteïneshake met haver of gekookte eieren”, antwoordt ze. Ze start de ochtend overigens ook met twee koppen zwarte koffie. Ook vertelt ze dat haar lievelingseten pasta of lasagne is.

The Voice of Holland

Anouk kreeg ook een aantal vragen over The Voice voor haar kiezen. Zo vroeg iemand wat ze het leukste vindt aan coachen bij the Voice of Holland. Waarop ze zangeres antwoordt: “De artiesten coachen.” Ook gaat Anouk de vraag wie haar lievelingscoach is, niet uit de weg. “Ali B”. Bovendien bevestigt ze dat ze buiten The Voice om veel contact heeft met de rapper. Iemand is daarnaast benieuwd hoe de situatie nu tussen haar en Lil Kleine is. De fan vraagt of er vrede is gesloten of dat ze elkaar nog negeren. “Nee, negeer”, reageert de zangeres kort. Tot slot vraagt iemand of ze nog een seizoen bij The Voice wil zitten als coach, waarop ze “ja hoor”, antwoordt.

 

Lees ook: Hallo perzikhuidje: zo verhul je je grove poriën met make-up

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Anouk | Beeld: Videostill The Voice of Holland