Awh! BZV-Annemiek bevallen van zoontje

Annemiek

Ze deelt een lieve foto

Waar boer Jouke en zijn Karlijn net bekend maken in verwachting te zijn, maakt boerin Annemiek Koekkoek vandaag bekend dat ze is bevallen van haar eerste kindje. Op Instagram deelt ze een lief kiekje samen met haar pasgeboren zoontje.

Eerste zoontje

Annemiek en haar vriend zijn deze maand trotse ouders geworden van hun eerste zoontje. “Daar is hij dan, half mei zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon!”, schrijft ze op Instagram. “Tien vingers, tien teentjes, gezond en zo lief!” Hoewel ze de naam van hun zoontje niet verklapt, deelt ze wel een prachtige foto met de kleine spruit. Aandoenlijk!

Boer Zoekt Vrouw

We kennen Annemiek van het elfde seizoen van Boer zoekt Vrouw, waarin zij 633 brieven ontving van mannen die haar wel zagen zitten. Ondanks de grote belangstelling zat er voor Annemiek geen geschikte kandidaat tussen. Na het programma vond de boerin echter wel de liefde. En die is nu verzegeld met hun eerste kindje!

Zwangerschap

In gesprek met Vrouw Magazine vertelde Annemiek eerder al openhartig over haar zwangerschap. Ze onthulde bijvoorbeeld dat haar dagelijkse routine er compleet anders uit zag, omdat ze tijdens de zwangerschap veel minder liep dan normaal. “Ik loop veel voor mijn werk. Vaak wel zo’n 18.000 stappen per dag. Nu zijn dat er zo’n 8500.” En waar ze eerst altijd om zes uur opstond om de koeien te melken, kon ze de afgelopen maanden uitslapen tot acht uur. Maarre, met de komst van hun zoontje zal er van dat uitslapen weinig meer over zijn…

Wij wensen Annemieke en haar gezinnetje in ieder geval heel veel geluk samen!

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Instagram @annemiekkoekoek.official, Tips en Weetjes | Beeld: KRO-NCRV / Linelle Deunk