Erg schattig: hier is baby Archie’s eerste kerstkaartje

baby archie meghan harry

Op de kerstkaart van Meghan Markle en prins Harry staat baby Archie in het middelpunt

Vraag Meghan Markle en prins Harry naar de mooiste gebeurtenis van 2019 en de twee zullen ongetwijfeld antwoorden dat dat de geboorte van zoon Archie is. De eerste kerst met hun zoon wordt vast en zeker bijzonder en daar hoort natuurlijk ook een bijzondere kerstkaart bij.

Eerste kerstkaartje

Gisteren brachten de hertog en hertogin van Sussex hun kerstkaartje met baby Archie naar buiten. Ze posten het kaartje niet op hun Instagramaccount SussexRoyal, maar maakten de kaart via het officiële Twitteraccount The Queen’s Commonwealth Trust publiek. “We delen het schattigste kerstkaartje van onze president en vice-president, de Hertog en Hertogin van Sussex. Hele fijne kerstdagen iedereen!”, staat in de tweet.

Milieuvriendelijke kaart

Verslaggever Omid Scobie vertelt dat Harry en en Meghan graag een milieuvriendelijke kaart wilden uitbrengen, vandaar dat de twee kozen voor een e-card. De foto werd genomen voor de Amerikaanse actrice Janina Gavankar, zo meldt de verslaggever.

Kerst in Canada

Wie denkt dat Harry en Meghan kerst vertoeven bij de koningin in Engeland heeft het mis. Harry, Meghan en Archie brengen de feestdagen door in Canada met Doria Ragland, de moeder van Meghan.

Lees ook: Dit is hoeveel de juwelencollectie van Meghan Markle waard is

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Omid Scobie, The Queen’s Commonwealth Trust | Beeld: Videostill