Barbie onthult dat ze lijdt aan een ernstige persoonlijkheidsstoornis

BarbieBarbie: ‘Het voelt alsof ik iedereen kwijt ben”

Bij Barbie gaat het leven op dit moment niet over rozen. In een interview met Shownieuws doet ze nu voor het eerst een grote onthulling over haar psychische gezondheid. De realityster die eigenlijk Samantha de Jong heet vertelt dat ze lijdt aan de persoonlijkheidsstoornis borderline en dat ze het daar best wel moeilijk mee heeft. 

Toch gaat het wel een stuk beter met Samantha.

Kinderen in Spanje

“Op dit moment voel ik me alsof ik iedereen kwijt ben: mijn kindjes, Jordy, iedereen. Het lijkt wel alsof het bij mij niet ophoudt al die ellende…”, vertelt de blondine. Op dit moment verblijven haar kinderen bij hun vader in Spanje, zodat zij zich kan focussen op haar herstel na een opname in een psychiatrische kliniek eerder dit jaar. “Ik woon nu weer bij mijn ouders thuis. Eerst ben je 24 uur per dag met je kindjes en dan sta je er in één keer alleen voor in het leven. Dat is kut. Ik heb elke dag contact met mijn kinderen via FaceTime. Ik doe alles in overleg met Jeugdzorg.”

Hulp

Ondanks dit heftige nieuws gaat het wel een stuk beter met de realityster. Ze heeft na de opname geen alcohol of drugs meer aangeraakt en ze krijgt twee keer per week hulp van een psychiater. “Ik heb borderline en daar moet ik mee leren omgaan. Er is een lange weg te gaan, maar er wordt overal aan gewerkt.”

Lees ook: Barbie vertelt openhartig over zelfmoordpoging: ‘Ik dacht dat ik een slechte moeder was’

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill RTL