Zo wist Bas Smit een date met Nicolette van Dam te scoren

Hij ‘stalkte’ haar tot ze hem opmerkte

Nicolette van Dam en Bas Smit zijn al ruim twaalf jaar samen en nog steeds tot over hun oren verliefd op elkaar. Hoewel de twee voor elkaar zijn voorbestemd, was het niet liefde op het eerste gezicht. Zo onthult Bas dat hij alles op alles zette om ervoor te zorgen dat Nicolette hem opmerkte.

In een interview met Glamour doet hij uit de doeken hoe dat hem lukte.

Adembenemend

Bas at regelmatig in een restaurant waar Nicolette vaak was. Ze had destijds verkering met de eigenaar. Bas was meteen van de blondine ondersteboven en heeft haar net zo lang ‘gestalkt’ tot de twee met elkaar op date gingen. “Ik vond haar adembenemend. Ik ben gewoon volledig voor haar gegaan”, vertelt hij aan het magazine. “Ken je dat verhaal over een lid van de band Abba? Dat uiteindelijk met haar stalker trouwt? Nou, dat dus. Het was vrij extreem. Ik vertelde aan iedereen die het wilde horen dat Nicolette mijn vrouw ging worden.”

Praatjesmaker

Dat Bas aan iedereen vertelde dat hij op een dag met Nicolette in het huwelijksbootje zou stappen, is niet overdreven. Zo vertelde hij het zelfs aan de oma van Nicolette, die hij per toeval tegenkwam. “Ik zat in Dubai te eten toen heel toevallig de oma van Nic naast mij kwam zitten. ‘Wat grappig dat ik naast u zit, want met kerst zit ik ook naast u’, zei ik. Ze gierde het uit.” Later liep hij Nicolette tegen het lijf tijdens een huisfeestje. “Ze was aan het bellen met haar moeder. Ik pakte de telefoon om te vertellen dat ik haar aanstaande schoonzoon was. Nic vond mij een praatjesmaker.”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Liefdesweekend! Bijna 12 jaar verkering met deze knapperd @bassmit… ❤️

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Date

Vrienden van Bas vertelden hem waar Nicolette zou zijn, zodat hij ook naar die plek kon gaan. “Zo ook toen ze met haar manager bij restaurant Le Garage aan het eten was.” Hoewel Bas steeds zijn woordje klaar leek te hebben, bleek niets minder waar. Zo deelt hij dat hij regelmatig dichtsloeg als hij haar zag. “En dan kwam ik binnen en sloeg ik dicht. Zo’n grote mond, maar als ik haar zag, kon ik niets uitbrengen. Uiteindelijk heb ik haar nummer gekregen van haar broertje en zijn we gaan daten.”

Het daten wierp z’n vruchten af. In 2011 verloofden de tortelduifjes zich en in 2015 gaven ze elkaar het jawoord. Tevens zijn de twee de trotse ouders van de 7-jarige Lola-Lily en 4-jarige Kiki-Kate.

 

Lees ook: Noëlle wilde eerst niet op date met Ferri Somogyi

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Story | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk