Familie Meiland deelt de eerste beelden van Kerst op Chateau Meiland

Kerst op Chateau Meiland

Ook de Familie Meiland doet aan foute kersttruien

Fans van de Familie Meiland hebben ze misschien al voorbij zien komen op Instagram: de eerste beelden van Kerst op Chateau Meiland. Het spektakel gaat bijna van start en de pas gistermiddag gedeelde video belooft ons de warme en ietwat kneuterige kerst waar we allemaal op hopen.

De nieuwe beelden

Glühwein, foute kersttruien en een chateau vol kerstversiering: de eerste beelden van Kerst op Chateau Meiland laten precies zien waar we op hopen. Kleine Claire die rondrent in een rood kerstjurkje, Martien die de kerstboom versiert, Erica die het hout hakt en Maxime die dat hout in een kruiwagen wegrolt. We zien het allemaal in de nieuwe intro van het programma.

En natúúurlijk wordt het harde werken beloond met een lekker glühweintje.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

BIJNA!! 😍 Kerst op Chateau Meiland is vanaf maandag om 20.30 te zien bij @sbs6nl! 🎄🎄❤️❤️

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

Bijna op tv

Kerst op Chateau Meiland is vanaf maandag 16 december te zien om 20:30 op SBS 6. Gelukkig blijft het niet bij één aflevering. Ook op 17, 23 en 24 december verschijnt de familie op tv. De laatste aflevering is wel de klap op de vuurpijl, want het betreft een dubbele aflevering. Kun je daarna nog geen afscheid nemen van de Meilandjes? Dan word je op 30 december nog getrakteerd op de special: Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland.

Lees ook: Maxime Meiland niet meer zeker van tweede kindje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron en Beeld: Kerst op Chateau Meiland