Zo gaat het nu met Beverly Hills 90210-acteur Brian Austin Green

Brian Austin Green

Brian Austin Green speelde jarenlang de rol van David Silver

Het is inmiddels ruim dertig jaar geleden dat Beverly Hills 90210 voor het eerst op de buis verscheen. Jarenlang leefden we mee met het wel en wee van de bewoners van Beverly Hills. Brian Austin Green vertolkte een van ons favoriete personages: David Silver. Hoe gaat het nu eigenlijk met hem? 

Beverly Hills 90210

Brian was pas twaalf jaar toen hij zijn eerste acteerklus in de wacht sleepte. Tot 1990 speelde hij in diverse films en series, maar zijn grote doorbraak kwam toen hij op zeventienjarige leeftijd de rol van de jonge David Silver in de tienerserie Beverly Hills 90210 scoorde.

Acteercarrière

Na tien seizoenen stopte de productie van Beverly Hills 90210. Brian zat daarna zeker niet stil. Hij scoorde een rol in de serie Terminator: The Sarah Connor Chronicles en hij was twee jaar te zien in Desperate Housewives. Momenteel is hij bezig met de opnames van de film Pacerville en hij deed onlangs mee aan The Masked Singer.

Privéleven

Brian viel in 1992 als een blok voor zijn Beverly Hills 90210-collega Tiffani-Amber Thiessen, zij speelde de rol van Valerie Malone. De twee hadden drie jaar een relatie. De acteur kreeg daarna opnieuw een relatie met een Beverly Hills 90210-collega: Vanessa Marcil, zij speelde de rol van Gina Kincaid. De twee verloofden zich en kregen samen een zoon: Kassius (2002). De relatie met Vanessa liep echter in 2003 op de klippen. Naar verluidt heeft Brian bijna geen contact met Kassius.

Megan Fox 

In 2004 leerde de destijds dertigjarige Brian de achttienjarige Megan Fox kennen op de set van de serie Hope & Faith. De twee hadden jarenlang een knipperlichtrelatie. Ze begonnen te daten, kondigden in 2009 hun verloving aan die in 2009 werd beëindigd. In 2010 kondigden ze opnieuw hun verloving aan en een paar dagen later, op 24 juni 2010, stapten de twee in het huwelijksbootje op Hawaï. In 2015 gaf Megan aan te willen scheiden, maar dit kwam er niet van. In 2016 waren ze weer bij elkaar, omdat Megan in verwachting was van hun derde kindje. De twee hebben samen drie zoons: Noah Shannon (2012), Bodhi Ransom (2014) en Journey River (2016). Helaas wist hun relatie het niet te redden, want in 2020 scheidden de twee officieel van elkaar. 

Momenteel datet Brian met danseres Sharna Burgess. De twee leerden elkaar kennen door gezamenlijke vrienden.

Brian Austin Green

Lees ook: Zo gaat het nu met Melrose Place-acteur Andrew Shue

Bron: IMDB | Beeld: Videostill Beverly Hills 90210, BrunoPress