Bibi Breijman over geslacht kindje: ‘Ik heb wel gedroomd over een jongetje’

Ze weten nog niet of het kindje een jongetje of meisje is

Vlogger Bibi Breijman en zanger Waylon maakten eind april bekend dat ze hun eerste kindje verwachten. Sindsdien draait de geruchtenmolen overuren, want wanneer zal Bibi bevallen en wat is het geslacht van het kindje? Het muzikale duo koos ervoor om nog niet te weten wat het geslacht van het kindje is, wel heeft Bibi zo haar vermoedens over het geslacht. 

VIVA voelde de moeder in spe aan de tand over het aanstaande moederschap.

Dromen

“Ik heb wel gedroomd over een jongetje”, deelt de 27-jarige brunette met tijdschrift VIVA. De vlogger betwijfelt echter of dat iets zegt, omdat haar eigen moeder er heilig van overtuigd was dat Bibi een jongetje zou zijn. “Dus het zegt eigenlijk allemaal niks”, vervolgt ze. Waylon en Bibi zijn goed voorbereid en hebben voor elk geslacht al twee namen bedacht. “Ik heb zoiets van als het er dan is dan weet ik pas echt of het die ene naam of die andere naam wordt. Dat is heel erg bepalend over wat voor persoontje er dadelijk uitkomt”, legt ze uit.

Bevalling

De vlogger is eind november uitgerekend en dan vindt ook net de concertreeks: Waylon Live in Concert – Top 1000 allertijden plaatst. Op 30 november en 1 december staat Waylon in Rotterdam Ahoy op de planken. “Fingers crossed dat ik een week eerder beval. Want als het 30 november of 1 december gebeurt, weet ik zeker dat hij het liefst het podium afrent om bij mij te zijn, liet de brunette hierover weten aan LINDA. Meiden. Nadat Bibi uitsprak dat ze betwijfelde of Waylon bij de bevalling kon zijn, ontstond er enige commotie. Waylon liet echter weten dat hij niets liever wil dan bij de bevalling aanwezig te zijn.

Relatie

Bibi en Waylon leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het tweede seizoen van It Takes 2. De vonk sloeg echter pas over toen het programma al was afgelopen. Bibi vergezelde Waylon op het podium van zijn concertreeks top 1000 Allertijden in Ahoy. De vonk sloeg over in de aanloop naar het optreden. Op 11 november 2017 verraste de twee vriend en vijand door bekend te maken dat ze een stel zijn. Op 30 april werd bekend dat het stel hun eerste kindje verwacht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🖤

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Lees ook: De mooiste zwangerschapslooks van Meghan Markle tot nu toe

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill vlog Bibi Breijman