Bibi Breijman over dochtertje: ‘Ik heb een angstig visioen’

Bibi Breijman

Bibi is bang om dochtertje Teddy ergens te vergeten

Bibi Breijman vormt een gelukkig gezinnetje met vriendlief Waylon en dochtertje Teddy. De brunette schrijft in haar nieuwste column voor Flair dat ze af en toe nog wel eens wat vergeet, maar dat haar grootste angst toch echt is om dochtertje Teddy ergens te vergeten.

Vergeetachtig

We vergeten natuurlijk allemaal wel eens wat. Of het nou gaat om het beantwoorden van een appje of om het koffiezetapparaat uit te zetten: het is heel herkenbaar. Ook Bibi overkomt dit regelmatig. “Wanhopig, tierend en vloekend zoek ik regelmatig naar de dingen die ik nodig heb, maar waar ik ook zoek, het is gewoon weg”, schrijft de zangeres dan ook in haar column.

Teddy

Maar haar 2-jarige dochtertje ergens vergeten? Daar is Bibi doodsbang voor. “Ik heb een angstig visioen”, vertelt ze. “Dat ik op een dag mijn kind niet meer terug kan vinden in een winkelcentrum, haar per ongeluk achterlaat in de Blokker, om over de Action nog maar te zwijgen, want daar vind je een uk van een meter helemaal nooit meer terug.”

Verklaring

Bibi ging opzoek naar een verklaring voor dit visioen. “Om mijn eigen angst eens te onderzoeken ging ik op bezoek bij mijn grote vriendin Google, en ze liet me wederom niet in de steek”, schrijft ze. “Ons geheugen werkt blijkbaar selectief. Hoe choquerend het ook klinkt, een baby of kind ergens achter­laten is ‘gewoon’ een vergissing. Ook al is je kind het allerbelangrijkste in de hiërarchie, dat onderscheid maken onze hersenen niet”, aldus Bibi.

Lees ook: Te grappig: Bibi Breijman betrapt ondeugende dochter Teddy

Bron: Flair | Beeld: BrunoPress