Dit is de bijnaam die Meghan Markle gekregen heeft van de koninklijke familie

Meghan ligt heel goed bij de Britse royals

Dat Meghan Markle goed ligt bij het Britse koningshuis was al wel duidelijk. Vooral Meghan en Kate zouden het goed kunnen vinden. Zo waren ze laatst samen gespot bij Wimbledon, waar ze het zichtbaar naar hun zin hadden. Maar nu heeft de hertogin van Sussex ook al een bijnaam bemachtigd en dat is wel speciaal. 

Dat gebeurt meestal niet zo snel.

Bijnaam

Meestal duurt het wel even voor nieuwe royals een bijnaam krijgen. Maar Prins Charles is nu al zo vrij geweest om Meghan haar bijnaam te geven. Denk hierbij niet aan ‘Meg’ of ‘Megs’. Haar bijnaam is namelijk heel iets anders wat totaal niet lijkt op haar eigen naam. Ze wordt namelijk ‘Tungsten’ genoemd. Dat klinkt misschien gek, maar de betekenis erachter is geweldig.

Sausage

Tungsten betekent namelijk ‘wolfraam’ en dat is een heel sterk onbuigzaam soort metaal. Een groot compliment aan het adres van Duchess Meghan. Meghan is niet de enige die een bijnaam heeft. Zo noemt prins Philip zijn vrouw koningin Elizabeth vaak ‘Sausage’ en noemt zij hem op haar beurt ‘The Hun’. Hoe schattig is dat?

Spike Wells

Ook William en Harry hebben een bijnaam. William wordt vaak bij zijn tweede naam ‘Steve’ genoemd. Deze naam gebruikte hij ook toen hij in Schotland studeerde. Op die manier kon hij dat wat onopvallender doen. Harry wordt op zijn beurt vaak ‘Spike’ of ‘Hazza’ genoemd.  Harry had zelfs eens een Facebook-pagina onder de naam Spike Wells. Nadat dit echter ontdekt werd door fans en media moest hij dat weer verwijderen.

Lees ook: Meghan Markle heeft nog altijd veel moeite met de strenge regels van het Britse koningshuis

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: News.com | Beeld: videostill UKTV