Wat leuk: binnenkort nieuw programma à la Boer Zoekt Vrouw op de buis

nieuw programma

Klinkt goed!

Na het succes van vele datingprogramma’s op de buis, vond KRO-NCRV het tijd voor een nieuw datingprogramma à la Boer Zoekt Vrouw. De nieuwe variant het programma gaat over single ondernemers met een familiebedrijf die op zoek gaan naar de liefde.

Welkom in de familie!

In het nieuwe programma Welkom bij de Familie! volgen we vier ondernemers die in een familiebedrijf werken. Zij gaan op zoek naar de ware liefde, wat het dus een hele ervaring maakt met je familie erbij. De kandidaten voor de vier singles krijgen namelijk al snel met het familiebedrijf én de familie te maken. En of dat helemaal goed gaat? Dat is nog maar de vraag.

In Welkom in de Familie! gaan de dertigjarige Ruben en Angelo, de 32-jarig Kelly en de 54-jarige Mieke op zoek naar de liefde van hun leven. Op de website staan ze als volgt beschreven:

Ruben (30)

Ruben uit Rhoon runt met zijn familie een vloerenbedrijf onder de rook van Rotterdam. Het bedrijf is al generaties lang in de familie en bestaat inmiddels 100 jaar. Hij werkt er samen met zijn vader, moeder, broer, neefjes, oom én tante. Kortom; het is er een gezellige boel!

Angelo (30)

Angelo uit Noord-Brabant runt samen met zijn vader, moeder en zusje een waar Italiaans ijsimperium in en rond Eindhoven met ongeveer 100 werknemers. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is het pistachio, straciatella en zuppa Inglese dat in deze familie de klok slaat. Angelo droomt van een mooie liefde aan zijn zijde die zijn hart wel en het ijs vooral niet laat smelten.

Kelly (32)

Kelly is orthopedagoog en werkt als kindercoach in de praktijk van haar moeder.  Ze runnen als familie een heel bijzonder spiritueel bedrijf binnen de mentale gezondheidszorg in Vijfhuizen. Naast Kelly en haar moeder werken ook haar jongere zusje, stiefvader én zelfs haar opoe met veel liefde in het familiebedrijf.

Mieke (54) 

Mieke uit Bloemendaal leidt samen met haar twee zussen een groot tennispark dat zij over hebben genomen van hun ouders.

Aanmelden

Voel jij je nou meteen aangetrokken tot een van de vier kandidaten? Dan kan je je via de website aanmelden voor het programma. Op dit moment zijn de castings volop bezig. Het is daarom ook nog niet bekend wanneer het nieuwe programma op de buis gaat verschijnen. Wij zijn in ieder geval benieuwd!

Lees ook: Mariska Bauer over herstel: ‘Ben voor 95 procent terug’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Love Reality | Beeld: Welkom bij de Familie!