Ben je al bekend? Bioscoopfilm van De Luizenmoeder komt eraan

Bioscoopfilm De Luizenmoeder

We hoeven toch nog geen afscheid te nemen van juf Ank, directeur Anton en luizenmoeder Hannah

Wát een kijkcijferkanon was De Luizenmoeder zeg. We zongen allemaal in volle borst mee wanneer juf Ank haar ‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent’ inzette. Het was al een tijdje stil rondom de personages van De Klimop. Gelukkig lijkt er een einde te komen aan deze stilte.

Twee seizoenen

Na twee seizoenen van de satirische en hilarische serie De Luizenmoeder, breiden de makers er een eind van. Diederik Ebbinge vertelde dat hij de serie niet wilde uitmelken. Diederik, die een van de makers van de serie was en in de huid van directeur Anton kroop, stelde hier veel fans mee teleur.

Bioscoopfilm

Onlangs vertelde actrice Meral Polat in een gesprek met Weekend dat fans de hoop nog niet op hoeven te geven. Meral die in de serie de rol van schoolpleinmoeder Mel vertolkt, vertelde dat er een film van De Luizenmoeder gemaakt gaat worden. Al was het niet helemaal de bedoeling dat ze het nieuws naar buiten bracht. “Ik mag daar volgens mij nog niets over zeggen”, voegde Meral daaraan toe. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar een eventuele film!

Lees ook: 11 hilarische uitspraken van vrouwen die moesten bevallen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle, Weekend | Beeld: Videostill De Luizenmoeder