Bobbi Eden hilarisch in ‘Vier Handen Op Eén Buik’: ‘Ik ga nu even heel diep zuchten’

Bobbi

Bobbi Eden en Jaylin zorgden voor een geweldige aflevering

In het programma Vier Handen Op Eén Buik komen vaak genoeg de leukste, meest ontroerende en schokkende momenten voorbij. Maar, sinds Bobbi Eden in het programma zit zorgt dat ook voor heel veel hilarische beelden. Bobbi kreeg de taak om de 18-jarige Jaylin onder handen te nemen, die zwanger was van haar tweede kindje. 

Jaylin werd voor het eerst ongepland zwanger op haar zestiende, waarna ze trouwde met de vader van de 1-jarige Emma.

Eenzaam

Helaas hield dit geen stand en was tijdens de opnames van Vier handen de scheiding in volle gang. Als Emma bij haar vader is, voelt de 18-jarige Jaylin zich soms behoorlijk eenzaam. Vooral omdat haar huis nog niet bepaald gezellig is aangekleed. Eén van de aandachtspunten van Bobbi is dan ook een beetje sfeer creëren en ze neemt Jaylin mee naar een woonboulevard.

Koppig

Wat een leuk shoppingtripje had moeten worden bleek een stukje lastiger dan Eden van tevoren had ingeschat. Jaylin is behoorlijk kieskeurig. Niéts is mooi en Bobbi raakt aardig gefrustreerd. “Ik wil je eigenlijk nu al even bitchslappen, maar dat maakt niet uit. We gaan nog eventjes een rondje doen”, floept Bobbi eruit.”Ik ga nu even heel diep zuchten. Er is toch wel íets dat je leuk vindt?!” Gelukkig zijn er toch nog een paar kaarsen en kussentjes op te duikelen die de 18-jarige wél leuk vindt, tot grote opluchting van de blonde Bobbi. “Serieus? Ik krijg er bijna een tia van. Gelukkig.”

Hilarisch, vonden ook Twitteraars. Daarnaast was er veel lof over de volwassen houding van Jaylin, volgens de kijkers een volwassenere dame dan menig 30-jarige. Hier een greep uit de reacties:

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle geven geen gehoor aan adviezen en nodigen dít stel uit voor hun bruiloft

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron & Beeld: Vier handen op één buik, NPO Plus