Boer Herman over samenwonen met Fleur: ‘Ik kijk er naar uit’

Herman

Fleur en Herman hebben ambitieuze plannen voor de toekomst

Over een week is het eindelijk zover. Na meer dan twee jaar heen en weer gereis tussen Nederland en Frankrijk gaat Fleur verhuizen naar Frankrijk. Boer Herman laat weten er erg veel zin in te hebben.

Het is bijna zover.

Samenwonen

“Fleur komt volgende week en dan beginnen we met wat klusjes”, vertelt Herman over het samenwonen aan Shownieuws. Veel mensen lijken het maar wat leuk te vinden dat het stel gaat samenwonen en geven hen spullen. Herman vertelt dat ze kasten, tafels en zelfs een keuken van iemand hebben gekregen. “Het is een gebruikte keuken, maar Fleur en ik houden ervan om wat dingetjes op te knappen.”

Naar Frankrijk

Inmiddels hebben ze in Nederland al heel veel spullen verzameld, maar die moeten natuurlijk nog naar Frankrijk. “Iemand bij Fleur uit de buurt heeft gezegd dat hij het met de vrachtwagen wil komen brengen.” Daarna hoeft alleen Fleur nog af te reizen naar Frankrijk en daar heeft Herman veel zin in. “Ik vind het niet echt spannend. Ik kijk er eigenlijk wel naar uit. We zijn gewoon een heel leuk stel met z’n tweeën en we gaan dat gewoon voortzetten.”

Lees ook: Steffi over haar liefdesverklaring aan Roel: ‘Het was zo klungelig’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: Linelle Deunk