Cupido schiet toch raak: boerin Annemiek heeft een nieuwe liefde

Annemiek

De Boer zoekt Vrouw-kandidaat heeft sinds kort een relatie

De zoektocht naar de liefde ging niet van het leien dakje voor boerin Annemiek. Een voor een verlieten de dates van Annemiek tijdens de logeerweek de boerderij in Tynaarlo, en dat onder toeziend oog van de Boer zoekt Vrouw kijker. Het leek haar niet mee te zitten, maar het tij keerde: Annemiek heeft nu toch de liefde gevonden.

Nieuwe liefde

“Dit is Charlie”, vertelt Annemiek stralend in een video op de Boer zoekt Vrouw-Facebookpagina. In een gesprek met presentatrice Yvon Jaspers vertelt Annemiek over hun ontmoeting. De brunette poste op social media een filmpje van haar zogenoemde ‘toer de boer’ waarbij ze de andere BZV-kandidaten bezocht en op die video reageerde Charlie.

Op date

“Ik zag zijn hoofd, zijn foto en toen dacht ik: wauw, wat een leuke vent.” Annemiek besloot Charlie terug te volgen op social media en hij liet er op zijn beurt geen gras over groeien. Hij trok de stoute schoenen aan en stuurde haar een berichtje. “Ik stuurde een bedankje terug van: leuk dat je me volgt. Toen zijn we in gesprek geraakt en volgens mij zei ik na een week: zullen we wat gezelligs gaan doen?”, vertelt Charlie.

Met de wereld delen

De twee vormen sinds kort officieel een stel. Een week om precies te zijn. Yvon vraagt zich af of het niet wat vroeg is om hun liefde nu al van de daken te schreeuwen, maar Annemiek en Charlie hebben er een goede reden voor. “De wereld zit ons een beetje op de nek af en toe”, lacht ze.

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben het meeste geluk in de liefde

Bron: Boer zoekt Vrouw Facebook | Beeld: Videostill BZV