Wat een lijst: deze mensen zijn allemaal boos over de biografie van Gordon

Bekend en onbekend Nederland is niet blij met de biografie

Dat Gordon een biografie heeft uitgebracht, kan je bijna niet ontgaan zijn. Er zijn best een aantal bekende -en iets minder bekende- Nederlanders boos over wat Gordon heeft geschreven. Tijd om ze even allemaal op een rijtje te zetten. 

Deze mensen komen de komende tijd niet bij Gordon op de koffie.

John Ewbank

In de biografie van Gordon staat onder andere dat John Ewbank en hij spannende films zaten te kijken en zichzelf ondertussen bevredigden. Gordon vertelt ook dat hij toen van een afstandje naar het geslachtsorgaan van John zat te kijken, maar dat John dat uiteraard niet door had. John wil dit verhaal graag naar het rijk der fabelen verwijzen. “Ik distantieer mij van de onsmakelijke onwaarheden die Gordon over mij schrijft in zijn boek. Hij is altijd het slachtoffer. Deze keer van zijn eigen fantasie”, aldus John.

Zus Lydia

Gordons zus daagt hem voor de rechter. In zijn boek heeft hij het over misbruik in zijn familie en hij vermoedt dat hij niet de enige is binnen het gezin die misbruikt werd. Lydia zegt echter dat hier niks van klopt en dat Gordon een ‘pathologische leugenaar is met narcistische trekken’. Ze vindt dat hij dat niet zomaar in zijn boek had mogen zeggen en dat hij geen moraal heeft.

Gerard Joling

Gordon noemt hem vaak zijn valse stiefzus, maar de twee leken altijd heel close. Ze hebben enorm veel succes gehad met De Toppers en op televisie als Geer en Goor. Gordon verwijt Gerard nu dat hij hem kopieert. Geer vindt het vooral jammer dat hij alleen negatieve dingen belicht. “Je kunt niet overal roepen met wie je het doet of waarom je het doet, of waarom je iemand slecht vindt of akelig of naar. Er zijn ook zoveel positieve dingen gebeurd, waarom schrijf je dat niet op?”, zegt Joling in het televisieprogramma Jinek.

Broer Johny

Niet alleen Lydia is boos op haar broer, ook broer Johny wil Gordon voor de rechter slepen. In het boek vertelt Gordon dat zijn vader alcoholist was, maar volgens zijn broer is hier niets van waar. “Hij omschrijft mijn vader als een gewelddadige alcoholist. Gordon is niet goed. Hij heeft zelf het honderdvoudige gezopen van wat mijn vader ooit gedronken heeft! Mijn vader was géén alcoholist! En mijn vader heeft zijn kinderen ook nooit geslagen, zoals Gordon beweert”, vertelt Johny in roddelblad Story. Ook vertelt Johny aan RTL dat hij zich schaamt voor zijn broer.

Jeroen van der Boom

Echt boos kun je het niet noemen, maar Jeroen heeft besloten om het boek weer terug te geven aan Gordon. Hij liep naar zijn huis en gooide het boek over het tuinhek met de tekst ‘hou je rommel bij je’. Duidelijk.

In het programma Jinek vertelt Gordon zelf waarom hij dingen geschreven heeft. Bekijk hier het fragment:

Lees ook: Dít is de beste vriendin van Gordon: ‘Wat wij hebben is heel bijzonder’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Linda | Beeld: videostill Jinek