Lovende reacties op borstvoedingsfoto van Fockeline Ouwerkerk

Fockeline Ouwerkerk

De actrice laat alle kanten van het moederschap zien

Fockeline Ouwerkerk, moeder van twee, schaamt zich niet voor het geven van borstvoeding aan haar kleine Vicky. De Instagramfoto waarop de actrice haar pasgeboren dochtertje aan de borst houdt, krijgt talloze positieve reacties.

Borstvoeding normaliseren

“Gooi die melkflessen maar naar buiten. Laat de zon stralen, geniet van deze dag” schrijft de 38-jarige actrice bij een liefdevolle foto waarop ze haar dochtertje borstvoeding geeft. Met de hashtags #normalizebreastfeeding en #noshame laat Fockeline zien dat dit aspect van het moederschap niet iets is om je voor te schamen. Haar volgers reageren enthousiast op de foto en de boodschap daarachter: “Prachtige, ontroerende foto” en “Mooi dat je dit durft te delen” is te lezen tussen de talloze lovende reacties.

Moeder van twee

Fockeline beviel een paar weken geleden van haar dochtertje Vicky Inge Marcella. De brunette en haar vriend Joeri Wetters hebben al een zoontje van twintig maanden, Joe. Op haar Instagramaccount deelt de actrice regelmatig kiekjes van haar kroost. Ook schrijft ze daar openhartige teksten over het moederschap.

Lees ook: 10 tips om het geven van borstvoeding een stuk makkelijker maken

Bron: RTL Boulevard, Instagram Fockeline Ouwerkerk | Beeld: Hollandse Hoogte, Michiel Wijnberg