Bridget grapt over leeftijdsverschil met André Hazes in De Zwakste Schakel

bridget maasland de zwakste schakel leeftijdsverschil andre hazes

Het leeftijdsverschil tussen Bridget en André blijft het gesprek van de dag

In de nieuwe aflevering van De Zwakste Schakel lopen de temperaturen flink op in de studio. Tijdens de uitzending werd er geflirt en tussen neus en lippen door gegrapt over het leeftijdsverschil tussen de deelnemers. Dat leidde tot grote hilariteit bij deze kandidaten, aangezien Bridget hier ook wel wat ervaring mee heeft.

Flirten tijdens de uitzending

In de uitzending van De Zwakste Schakel neemt kandidate Ke – de sterkste schakel van de aflevering – het op tegen twee heren. Ke mag één van de twee heren naar huis sturen om de finale te spelen. Bridget vraagt de heren een pleidooi te houden, om Ke voor zich te winnen. Deelnemer Giancarlo pakt het slim aan en vertelt aan Ke dat hij bereid is de finale zonder shirt te spelen.

Grappen over leeftijdsverschil

“Ik ben single, dus een ontbloot bovenlichaam, dat spreekt me aan”, grapt deelneemster Ke. Hierop antwoordt Bridget: “Je weet nooit wat hieruit kan komen.” Vervolgens geeft Ke aan dat zij 37 jaar oud is, dus het leeftijdsverschil met Giancarlo is volgens haar te groot. Bridget is het hier duidelijk niet mee eens en zegt lachend: “Ik zie ze wel gekker hoor.”

View this post on Instagram

Vanavond 21.25 De zwakste schakel @rtl4 #dezwaksteschakel2020

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

Lees ook: Dit is waarom deze spotgoedkope Primark-föhn het hele internet over gaat

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Videoland