Wauw: Britt Dekker zet schaar in lokken en showt nieuwe coupe

Britt Dekker

De presentatrice heeft een kleine metamorfose gekregen

De kappers zijn eindelijk weer open, dus veel mensen laten hun lockdown-kapsel weer bijwerken. Ook Britt Dekker heeft de schaar in haar lange lokken laten zetten. Haarstylist Mari van de Ven heeft de presentatrice namelijk een kleine metamorfose gegeven. Het resultaat laten ze zien op Instagram.

Curtain bangs

We kennen de vrolijke presentatrice met een bos lange blonde haren. Toch was het tijd voor iets anders, moeten Britt en Mari gedacht hebben. Op Instagram deelt de visagist en haarstylist een video waarin hij Britt voorziet van een nieuw kapsel. “Jaaaaa curtain bangs voor Britt Dekker”, schrijft Mari bij een video van de metamorfose op Instagram. Daarin is te zien hoe hij de populaire pony knipt bij de presentatrice voor de opnames van Wie van de 3.

‘Supertof haar’

De video kan rekenen op een heleboel likes en positieve reacties. Britt zelf laat weten dat ze erg blij is met haar nieuwe coupe: “Hahaha zo cool”. “Staat prachtig”, “Supertof haar” en “Staat haar super”, laten andere volgers achter. Hoewel de presentatrice haar lange blonde lokken heeft behouden, zorgt deze nieuwe coupe toch meteen voor een hele andere look. Looking good, Britt!

Bekijk de video van de metamorfose hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mari van de Ven (@marivandeven)

Lees ook: Dit is het riante salaris van Britt Dekker

Bron: Instagram Mari van de Ven | Beeld: Brunopress