Britt Dekker werd ooit opgelicht door een tuinman

Britt Dekker

De tuinman liet de presentatrice investeren in crypto

Britt Dekker is een tijd geleden een keer goed opgelicht door iemand toen ze wilde investeren in bitcoin en beleggen. Aan LINDA.meiden vertelt ze hoe dat heeft kunnen gebeuren.

Een ton beloofd

In het magazine vertelt Britt Dekker dat ze, samen met haar beste vriendin ooit is opgelicht door een tuinman die ze op de manege leerde kennen. Op zijn advies investeerden de dames in crypto. “Samen legden we 1500 euro in en hij had ons beloofd dat het een ton zou worden”, vertelt Britt. “Mijn vriendin kocht al een dure merktas.”

Les geleerd

De man bleek echter niet de juiste intenties te hebben en ging er vandoor met het geld van Britt en haar vriendin. “Bleek die man een vette oplichter te zijn, hij heeft ons keihard bedrogen”, deelt de presentatrice. “Hij vertrok met de noorderzon én onze cash. Ik heb mijn les geleerd”, concludeert ze. “Trouwens, wat kan je op stal nou met een Louis Vuitton-tas?”

Onderhandelen

Hoewel Britt zichzelf niet bestempelt als zakenvrouw, weet ze wel op een creatieve manier haar zin te krijgen. Tijdens haar contractonderhandeling met John de Mol, weet ze namelijk een dressuurpaard te regelen in ruil voor het presenteren van televisieprogramma’s. Met de hulp van Erland Galjaard is het haar gelukt. Terwijl ze de eerste twee jaar bij Talpa geen cent verdiende, reed ze haar Talpa(ard) George naar hoog niveau en won ze onder meer zilver en brons op het EK. You go, Britt!

Lees ook: Dit zijn de populairste babynamen van 2022

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Grazia, LINDA.meiden | Beeld: Pexels