Wat een knappe man! Zo ziet de broer van Nicolette van Dam eruit

Nicolette van Dam broer

De goede genen zitten duidelijk in de hele familie

De prachtige 33-jarige presentatrice, Nicolette van Dam, hebben we allemaal leren kennen toen ze in 2004 de rol kreeg van Bionda in de populaire kinderserie ZOOP. Inmiddels is de actrice gelukkig getrouwd en heeft ze twee prachtige dochters. Maar wist je dat haar broer Sebastiaan duidelijk ook de goede genen van de familie heeft geërfd?

Haar broer mag er zeker zijn!

Horecagezin

Nicolette is opgegroeid in een echt horecagezin. Zelf hielp ze al van jongs af aan, samen met haar broer, mee in de goedlopende horecazaak in Amsterdam-Zuid van haar ouders, brasserie Van Dam. Broer en zus zijn inmiddels al een aantal jaren de eigenaren van de bekende brasserie.

Familiebedrijf

Sebastiaan van Dam heeft de hotelschool afgerond en het blijkt maar weer dat dit een horeca-man in hart en nieren is. Hij zorgt voor de dagelijkse organisatie van het bekende familiebedrijf. Zus Nicolette is het gezicht en gastvrouw van de horecazaak. Aan de foto te zien hebben deze twee een ontzettend goede familieband! Wat leuk om te zien dat ze met z’n tweeën het bedrijf van de ouders hebben voortgezet.

Lees ook: OMG: er komt een ‘Temptation Island 2.0’ en deze BN’ers gaan het presenteren!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: videostill RTL Late Night