Even loeren: zo ziet het broertje van Justin Bieber eruit

justin bieber
Zo ziet het achtjarige broertje van Justin Bieber eruit

Justin Bieber was zelf nog maar 14 toen hij ontdekt werd dankzij zijn covers van bekende liedjes op YouTube. Hij scoorde zijn eerste hit, Baby, in 2010 en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de top 40. Maar wist je dat de zanger een halfbroertje heeft dat als twee druppels water op hem lijkt? Wie weet is de jonge Jaxon de volgende superster.

Hij is zo schattig!

Ouders

De ouders van Justin Bieber gingen uit elkaar toen hij nog maar een peuter was. Hij heeft toen lange tijd geen goed contact gehad met zijn vader, Jeremy Bieber, maar dat is nu gelukkig weer goed gekomen. Jeremy heeft een nieuw gezin waarin acht jaar geleden zoon Jaxon is geboren. Jeremy is erg actief op Instagram, waardoor we kunnen zien hoe Jaxon eruit ziet.

Als twee druppels water

Veel mensen reageren op de foto van Jaxon dat hij op Justin lijkt. Met zijn blonde haar en frisse koppie kan het inderdaad erg goed zijn dat hij later nog meer op zijn broer gaat lijken. Ook heeft hij al dezelfde stoere kledingstijl en een oorbel. Of hij ook hetzelfde carrièrepad kiest? Wij zijn benieuwd. Hieronder zie je foto’s van Jaxon. Vind jij dat hij op zijn halfbroer Justin lijkt?

Jaxo showing my card tricks 👌

Een bericht gedeeld door Jeremy Bieber (@jeremybieber) op

#jerseysforhumboldt #humboldt #Biebersupport

Een bericht gedeeld door Jeremy Bieber (@jeremybieber) op

Great eight #hbdjax

Een bericht gedeeld door Jeremy Bieber (@jeremybieber) op

Lees ook: Wat een knapperd! Zo ziet de zoon van Isa Hoes en Antonie Kamerling eruit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia, Instagram | Beeld: Videostill YouTube