Probleempje: bruiloft van prins Harry en Meghan komt hélemaal niet goed uit voor William

William
William heeft die dag iets waar hij eigenlijk niet onderuit kan

Wie de koninklijke familie van Engeland een beetje in de gaten houdt, weet dat 19 mei dé datum is waarop tortelduifjes prins Harry en Meghan Markle het jawoord aan elkaar zullen geven. Ook prins William weet dit maar al te goed. Echter heeft hij die dag ook andere verplichtingen…

Kan William wel aanwezig zijn op de bruiloft van zijn jongere broertje?

Getuige
Tijdens een interview met radiopresentator Roman Kemp deed William een boekje open over de aankomende bruiloft van zijn jongere broertje en Meghan Markle. Hoewel de koninklijke broers een goede band hebben, heeft Harry hem een belangrijke vraag (nog) niet gesteld. “Hij heeft me nog niet gevraagd als getuige”, vertelde William. Wel voegde hij eraan toe dat hij het nóg niet heeft gedaan. Wellicht heeft de 33-jarige prins er het juiste moment nog niet voor gevonden?

19 mei
Ook kwam een ander dingetje aan bod tijdens het radiointerview, namelijk de datum van de bruiloft. Veel Britten vragen zich af of 19 mei een vrije dag zal zijn, maar William heeft wel iets anders aan zijn hoofd. De aangewezen dag in mei is namelijk ook de dag waarop William verplichtingen heeft als voorzitter van The Football Association en organisator van de Emirates FA Cup. Op die datum moet William eigenlijk langs de lijn van het jaarlijkse Britse voetbaltoernooi staan en heeft hij de verplichting om de beker uit te reiken. “Ik probeer momenteel te kijken hoe ik dit kan oplossen”, vertelde William erover. Wij hopen voor William dat hij eruit komt! 

Lees ook: Meghan Markle wil niet dat haar vader haar ‘weggeeft’, maar wil dat déze persoon dat doet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: People | Beeld: Videostill YouTube