BzV-makers zoeken vrijgezelle mannen voor nieuwe datingshow

bzv-makers nieuwe datingshow

Deze nieuwe datingshow vindt niet plaats op een boerderij

Goed nieuws voor alle BzV-liefhebbers! Ondanks dat het huidige seizoen er bijna op zit, hoeven we niet heel lang te wachten op nieuw datevermaak. De makers van Boer zoekt Vrouw maken op Facebook bekend dat zij naar vrijgezelle mannen zoeken. Dit keer geen boeren, maar trotse Waddeneilanders. Hoe leuk is dat?

Daten op het Wad

Flirten in de tractor, roze overalls en om 06.00 uur melken in de koeienstal: het zit er bij deze nieuwe show niet in. In een Facebookbericht van Blue Circle Casting – ofwel: het brein achter BzV – wordt een oproep gedaan voor alle vrijgezelle mannen die woonachtig zijn op een Waddeneiland. “Ben jij die trotse eilander die alles heeft wat zijn hartje begeert, maar alleen nog de liefde moet vinden?”, klinkt het in het Facebookbericht.

Vrijgezelle Waddeneilanders

“Wij zoeken enthousiaste, spontane mannen tussen de 21-40 jaar oud die middenin het leven staan en ervoor open staan om te daten”, schrijven de BzV-makers. Ben jij niet diegene, maar heb je wel de gouden tip, ook dan mag je dit via de link in het Facebookbericht laten weten. Dat de makers nog druk bezig zijn met het voorbereiden van het nieuwe programma is duidelijk. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook: De 5 leukste moederdagcadeaus om je moeder mee te verrassen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: KRO – NCRV Beeldbank, Fotograaf: Linelle Deunk